ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παυλάκης: «Το άνοιγμα μπορεί να φέρει χιλιάδες νεκρούς – Οι εμβολιασμένοι ίσως είναι μεταδότες»

Ο Γιώργος Παυλάκης, γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ μίλησε για το άνοιγμα της αγοράς και της εστίασης σε λίγες μέρες.
Παυλάκης: «Το άνοιγμα μπορεί να φέρει χιλιάδες νεκρούς – Οι εμβολιασμένοι ίσως είναι μεταδότες»

Ο Γιώργος Παυλάκης, γιατρός και ερευνητής στις ΗΠΑ μίλησε για το άνοιγμα της αγοράς και της εστίασης σε λίγες μέρες.

Ο Γιώργος Παυλάκης, είπε πως να μην έρθουν διακοπές στην Ελλάδα, έβγαλε ως οδηγία το State Department πριν λίγες μέρες.

Σε σημερινές του δηλώσεις στο Mega τόνισε Γιώργος Παυλάκης πως η μερική άρση του Lockdown ενώ υπάρχουν τόσα θετικά κρούσματα αυτή την στιγμή θα φέρει χιλιάδες θανάτους: «Δεν μπορεί η Ελλάδα να μείνει για πάντα κλειστή, το καταλαβαίνουμε όλοι αυτό. Το Πάσχα από μόνο του είναι δύσκολη περίοδος για περιορισμούς, μαζί με το άνοιγμα της αγοράς, της εστίασης και των σχολείων μπορεί να γίνει ένα εκρηκτικό μείγμα. Και τα ανοίγουμε όλα με 3-4 χιλιάδες κρούσματα καθημερινά και με γεμάτα νοσοκομεία. Αυτό από επιστημονική άποψη είναι λάθος, και θα πληρωθεί με χιλιάδες θανάτους. Υποθέτω πως το ζύγισαν αυτό».

Ενώ πρόσθεσε πως η κυβέρνηση μπορεί να ακολούθησε την επιθυμία της κοινωνίας αλλά πρέπει όλοι να καταλάβουν και το κόστος που θα υπάρξει.

Όσον αφορά το πως θα περιοριστεί η διασπορά του Κορονοϊού σημείωσε: «Για να βγούμε από το φαύλο κύκλο που υπάρχει τώρα, νομίζω ότι αυτό που πρέπει όλοι να καταλάβουν είναι ότι πρέπει να γίνονται όσο περισσότερα τεστ γίνεται, και να υπάρχει μια βάση δεδομένων που όλα αυτά να αναλύονται. Ακόμα χρειάζεται ιχνηλάτηση και απομόνωση των κρουσμάτων».

Ενώ για τα εμβόλια είπε: «Δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή καμία απόδειξη ότι οι εμβολιασμένοι τελειώνουν με τον ιό. μπορεί να προστατεύουν από την ασθένεια αλλά μπορεί να μολυνθούν και να την μεταδώσουν σε άλλα άτομα. Τα εμβόλια θα λύσουν το πρόβλημα μακροχρόνια και όταν έχουν πέσει πια τα κρούσματα».

Τέλος ανέφερε πως φοβάται πολύ τον συνωστισμό στα καταστήματα αλλά και τις εκκλησίες: «Ο Θεός είναι παντού και μπορούμε και φέτος να εφαρμόσουμε τη συνταγή του περσινού Πάσχα».

Ελληνοτουρκικά: Φόβοι για «θερμό» καλοκαίρι – Ο ρόλος της Αιγύπτου

Ναδάλ – Τσιτσιπάς: Η… μεγάλη ώρα του Στέφανου στον τελικό

Απίθανες προσφορές και σούπερ πακέτα σε παιδικά περιοδικά και παραμύθια στο Magbox.gr.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παυλάκης: «Το άνοιγμα μπορεί να φέρει χιλιάδες νεκρούς – Οι εμβολιασμένοι ίσως είναι μεταδότες»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.