ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παύλος Χαϊκάλης: «Ακούστε με εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού OPEN και εξέφρασε μεταξύ άλλων το παράπονο του πως σταυρώνεται για πράγματα που δεν είναι κατηγορούμενος!
Παύλος Χαϊκάλης: «Ακούστε με εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος»

Ο Παύλος Χαϊκάλης μίλησε σε τηλεοπτική εκπομπή του σταθμού OPEN και εξέφρασε μεταξύ άλλων το παράπονο του πως σταυρώνεται για πράγματα που δεν είναι κατηγορούμενος!

Παύλος Χαϊκάλης:  Με νέες δηλώσεις μετά το σάλο που έχει ξεσπάσει επανήλθε ο γνωστός ηθοποιός στο OPEN.

Ο Χαϊκάλης μίλησε πριν από λίγη ώρα στην εκπομπή που παρουσιάζει η Κατερίνα Καινούργιου και όπως είπε αν και πρόθεσή του ήταν να μην ξαναβγεί να μιλήσει το έκανε γιατί όπως είπε «σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος».

«Δεν ήταν ξεκάθαρα, γιατί ενώ μίλησα ξεκάθαρα δεν εκτιμήθηκε τίποτα από όλα αυτά που είπα. Παρουσιάστηκε λες και έχω τελέσει την πράξη στο τηλέφωνο, ενώ έδωσα άλλες διευκρινήσεις. Δεν έγιναν κατανοητές. Να το επαναλάβω λοιπόν, είπα ότι δεν ακυρώνω τα λόγια της κοπέλας, για να μη θεωρηθεί ότι προσβάλω κάποιον, επειδή ουσιαστικά ο καταγγέλων στη συνείδηση του κόσμου έχει πάντοτε δίκιο.

Είπα να οριοθετήσουμε και να φωτίσουμε τα γεγονότα. Δεν τέλεσα τηλεφωνικά ποτέ την πράξη. Υπάρχουν δύο περιπτώσεις ή έχω τελέσει την πράξη που σημαίνει ότι θα μπορούσε να μου κλείσει το τηλέφωνο ή ότι ουσιαστικά λόγω του ότι ήμουν ερωτευμένος εξέφρασα την ερωτική μου διάθεση. Ακούστε με εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος.

Εγώ φωτογραφήθηκα και βγήκα γιατί δεν φοβάμαι. Δεν υπάρχει καταγγελία αυτή τη στιγμή σταυρώνομαι από τα μέσα, για κάποια πράγματα που δεν υπάρχει καταγγελία. Βγήκα χωρίς να προσβάλλω κανέναν! Αν έκανα τι; Συγγνώμη τι έκανα; Ευχαριστώ πολύ την κ. Ακρίτα που μου δίνει μια κλωτσιά να πάω παρακάτω».

Χαϊκάλης: Ζητάω δημόσια συγγνώμη-Ήμουν ερωτευμένος

Παύλος Χαϊκάλης φιλοξενήθηκε στο Open καθώς ήθελε να δώσει τη δική του διάσταση σε όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα Αραβή.

Μια μέρα νωρίτερα, η ηθοποιός βγήκε και κατήγγειλε πασίγνωστο κωμικό ηθοποιό πως την παρενόχλησε σεξουαλικά σε ηλικία 17μιση χρονών, όταν ήρθε από την Κύπρο να σπουδάσει υποκριτική στην Ελλάδα.

«Ζητώ συγγνώμη, ήμουν ερωτευμένος»

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της» τόνισε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου».


Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παύλος Χαϊκάλης: «Ακούστε με εγώ σταυρώνομαι για πράγματα που δεν είμαι κατηγορούμενος»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.