ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παύλος Φύσσας: Συγκέντρωση στο μνημείο για τα 7 χρόνια από τη δολοφονία του

Σήμερα συμπληρώνονται επτά χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από το Γιώργο Ρουπακιά. Συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στο μνημείο του στο Κερατσίνι πραγματοποιούν οργανώσεις της αριστεράς, σωματεία, συλλογικότητες του αντιφασιστικού κινήματος και κινήσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου σήμερα στις 5 το απόγευμα. «Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί», αλλά και...
Παύλος Φύσσας: Συγκέντρωση στο μνημείο για τα 7 χρόνια από τη δολοφονία του

Σήμερα συμπληρώνονται επτά χρόνια από τη στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από το Γιώργο Ρουπακιά.

Συγκέντρωση στη μνήμη του Παύλου Φύσσα, στο μνημείο του στο Κερατσίνι πραγματοποιούν οργανώσεις της αριστεράς, σωματεία, συλλογικότητες του αντιφασιστικού κινήματος και κινήσεις του αντιεξουσιαστικού χώρου σήμερα στις 5 το απόγευμα.

«Ο Παύλος ζει, τσακίστε τους ναζί», αλλά και τα «δεν είναι αθώοι» και «η Χρυσή Αυγή στη φυλακή» τα συνθήματα τους. Στο σημείο βρίσκεται και η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα.

Σήμερα συμπληρώνονται επτά χρόνια από την στυγνή δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι από τον Γιώργο Ρουπακιά. Η οικογένεια Φύσσα εξέδωσε δήλωση στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Κερατσίνι 18 Σεπτεμβρίου 2020

7 χρόνια από την στυγνή δολοφονία του Παύλου, τα λόγια έχουνε στερέψει. 7 Οκτωβρίου 2020 περιμένουμε ότι ο κόσμος θα πλημμυρίζει τους δρόμους γύρω από το Εφετείο για να φωνάξει ότι δεν είναι αθώοι. Περιμένουμε την απόφαση του δικαστηρίου, ως ελάχιστη δικαίωση στη μνήμη του Παύλου αλλά και για όσους επλήγησαν από τη ναζιστική βία.

Οικογένεια Παύλου Φύσσα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παύλος Φύσσας: Συγκέντρωση στο μνημείο για τα 7 χρόνια από τη δολοφονία του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.