ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παύλος Φύσσας: Συναυλία στη μνήμη του

Δείτε videos
Παύλος Φύσσας: Συναυλία στη μνήμη του

Παύλος Φύσσας: Με κεντρικό σύνθημα «Σιγά μη Φοβηθώ» πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο Λιπασμάτων, συναυλία με πολλούς καλλιτέχνες από διάφορα είδη μουσικής, υπό το πρίσμα ενός κοινού στόχου, τη μάχη κατά του φασισμού.

Στη συναυλία συμμετείχαν οι: Ματούλα Ζαμάνη, Άλλος κόσμος, Nightstalker, No Hard Feelings, Social Waste, The Titz, Dj Moya, ενώ η είσοδος ήταν ελεύθερη.

Χιλιάδες άνθρωποι κατέκλυσαν τον Πολυχώρο Λιπασμάτων στην Δραπετσώνα, φωνάζοντας συνθήματα κατά του φασισμού και της Χρυσής Αυγής.

«Φέτος βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος της δίκης οπότε η σημειολογία είναι πολλαπλή και γιατί έμεινε η Χρυσή Αυγή εκτός Βουλής αλλά και γιατί θα βγει η απόφαση εντός των επόμενων μηνών όπου περιμένουμε ότι θα είναι θετική προς την κατεύθυνση που επιθυμούμε δηλαδή στη συνολική καταδίκη της εγκληματικής οργάνωσης», επισήμανε μεταξύ άλλων η δικηγόρος της Οικογένειας Φύσσα, Ελευθερία Τομπατζόγλου.

Παράλληλα προσέθεσε ότι «σε συνδυασμό με τις πρόσφατες αποφάσεις που ήταν οι πρώτες που καταδίκασαν υψηλόβαθμα στελέχη και βουλευτές της Χρυσής Αυγής για αδικήματα που είχαν διαπράξει κατά τον χρόνο που ήταν βουλευτές θεωρούμε ότι και στη δίκη του Εφετείου θα έχουμε ένα αντίστοιχο αποτέλεσμα».

Παράλληλα η κ. Τομπατζόγλου σημείωσε: «Το ζήτημα είναι ότι αυτή η μέρα επειδή είναι ημέρα αφιερωμένη στον Παύλο είναι μέρα μουσικής. Είναι κάτι το οποίο τους δίνει μία σχετική παρηγοριά όταν βλέπουν νέο κόσμο να τους στηρίζει και περιμένουν κι εκείνοι το αποτέλεσμα της δίκης».

Οι εκδηλώσεις στη μνήμη του εκλιπόντος θα κορυφωθούν την Τετάρτη, με τη διεξαγωγή αντιφασιστικής πορείας που θα ξεκινήσει από το μνημείο του στο Κερατσίνι.

Την πορεία στηρίζουν οι γονείς του Παύλου Φύσσα, ενώ κάθε χρόνο συμμετέχουν χιλιάδες άνθρωποι επιδιώκοντας να στείλουν ηχηρό μήνυμα ενάντια στο φασισμό.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παύλος Φύσσας: Συναυλία στη μνήμη του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.