ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παύλος Χρηστίδης για Κυβέρνηση: «Λίγη τσίπα»

«Ντροπή να αισθάνονται όλοι υπερήφανοι μετά από τόσους θανάτους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής
Παύλος Χρηστίδης για Κυβέρνηση: «Λίγη τσίπα»

Στην κυβέρνηση επιτέθηκε το Κίνημα Αλλαγής, μέσω του εκπροσώπου τύπου του, Παύλο Χρηστίδη, με αφορμή τη συνέντευξη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη.

Όπως ανέφερε ο κ Χρηστίδης, είναι ντροπή να αισθάνεται κάποιος περήφανος μετά από τόσους θανάτους και να θεωρούν πως μία ενδεχόμενη επιχείρηση στο Μάτι θα ήταν καταδικασμένη υπόθεση.

Αναλυτικά ο κ. Χρηστίδης ανέφερε:

«Ντροπή να αισθάνονται όλοι υπερήφανοι μετά από τόσους θανάτους. Ντροπή να θεωρούν ότι η επιχείρηση εκκένωσης στο Μάτι -που δεν έγινε ποτέ- ήταν μια καταδικασμένη υπόθεση. Ντροπή ακόμη και η δήθεν παραίτηση του κ. Τόσκα. Δεν λείπει μόνο η συγνώμη. Δεν λείπει η ανάληψη της πολιτικής ευθύνης. Λείπει αυτό που με απλά λόγια λέει ο λαός μας. Λίγη τσίπα».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παύλος Χρηστίδης για Κυβέρνηση: «Λίγη τσίπα»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.