ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδικοί σταθμοί: Ανοίγουν την Δευτέρα 17/5 – Self test για τους εργαζομένους

Η Ελλάδα επιστρέφει στην κανονικότητα μετά την άρση του lockdown κι έτσι παιδικοί σταθμοί και βρεφονηπιακοί ανοίγουν από Δευτέρα 17 Μαΐου.
Παιδικοί σταθμοί: Ανοίγουν την Δευτέρα 17/5 – Self test για τους εργαζομένους

Η Ελλάδα επιστρέφει σιγά σιγά στην κανονικότητα μετά την άρση του lockdown κι έτσι παιδικοί σταθμοί και βρεφονηπιακοί ανοίγουν ξανά από την Δευτέρα 17 Μαΐου.

Από τη Δευτέρα Δευτέρα 17 Μαΐου επαναλειτουργούν παιδικοί σταθμοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί, γεγονός που δίνει μεγάλα ανάσα στους γονείς, ειδικά σε όσους εργάζονται.

Επιπλέον επαναλειτουργούν (με φυσική παρουσία δηλαδή) τα σχολεία δεύτερης ευκαιρίας, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (14/5) ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Να ξεκαθαρίσουμε ότι τα παιδιά που πηγαίνουν σε βρεφονηπιακούς σταθμούς και παιδικούς σταθμούς δεν χρειάζεται να υποβάλλονται σε self test σε αντίθεση με τους εργαζόμενους, οι οποίοι θα πρέπει να υποβάλλονται σε δύο αυτοδιαγνωστικά τεστ την εβδομάδα.

Τέος από τη Δευτέρα 17 Μαΐου επαναλειτουργούν τα μουσικά εκπαιδευτικά ιδρύματα μόνο για ατομικά μαθήματα, με αναλογία ένας μαθητής ανά έναν καθηγητή. Στην ίδια ημερομηνία ξεκινούν οι πρακτικές και εργαστηριακές ασκήσεις σε ΙΕΚ και κολέγια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παιδικοί σταθμοί: Ανοίγουν την Δευτέρα 17/5 – Self test για τους εργαζομένους», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.