ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδικοί σταθμοί: Παράταση στις αιτήσεις για το πρόγραμμα επιδότησης!

Καλά νέα για τους γονείς που μπορούν να υποβάλουν για ακόμα μερικές μέρες αιτήσεις για τους παιδικούς σταθμούς.
Παιδικοί σταθμοί: Παράταση στις αιτήσεις για το πρόγραμμα επιδότησης!

Παιδικοί σταθμοί: Μέχρι την Τετάρτη 17 Αυγούστου θα μπορούν οι γονείς να κάνουν τις αιτήσεις τους για το πρόγραμμα επιδοτήσεων στους βρεφονηπιακούς, παιδικούς σταθμούς, ΚΔΑΠ και ΚΔΑΠμεΑ για την περίοδο 2022-2023.

Συγκεκριμένα, με τους κωδικούς TaxisNet οι ίδιοι οι γονείς ή οι εκπρόσωποι των παιδιών, θα μπορούν να κάνουν τις συγκεκριμένες αιτήσεις.

Μιλάμε για ένα πρόγραμμα με με αυξημένο προϋπολογισμό συνολικού ύψους 331,2 εκατ. ευρώ, προκειμένου να βοηθηθούν οι οικογένειες που ήδη έχουν βαρύνει πάρα πολύ με τα όλες τις αυξήσεις που έχουν γίνει.

Μάλιστα δηλώσεις έκανε και η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, για την παράταση που δόθηκε.

«Κύριο μέλημά μας να διασφαλίσουμε την πρόσβαση όλων των παιδιών στους βρεφονηπιακούς σταθμούς. Για τον λόγο αυτό με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση όλων των ενδιαφερομένων γονέων, αποφασίσαμε να παρατείνουμε την προθεσμία υποβολής των αιτήσεων έως την Τετάρτη 17 Αυγούστου.

Μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί 181.009 αιτήσεις και συνεχίζουμε. Για πρώτη φορά, αυξάνουμε τον προϋπολογισμό του προγράμματος και δίνουμε την ευκαιρία σε ακόμη περισσότερα παιδιά να έχουν πρόσβαση στην προσχολική εκπαίδευση. Με έργα και όχι με λόγια, συνεχίζουμε να ενισχύουμε όσες περισσότερες οικογένειες μπορούμε», ήταν τα λόγια της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παιδικοί σταθμοί: Παράταση στις αιτήσεις για το πρόγραμμα επιδότησης!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.