ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδικοί σταθμοί: Παράταση των αιτήσεων για τα Voucher – Στα 97.000 τα κουπόνια

Παράταση ετοιμάζεται να δοθεί στις αιτήσεις για τα Voucher των παιδικών σταθμών.
Παιδικοί σταθμοί: Παράταση των αιτήσεων για τα Voucher – Στα 97.000 τα κουπόνια

Βρεφικοί και παιδικοί σταθμοί: Με ραγδαίο ρυθμό συνεχίζονται οι αιτήσεις για το Voucher του ΕΣΠΑ στη πλατφόρμα του ΕΕΤΑ aitisi.eetaa.gr/home .

Η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου ανέφερε σε δηλώσεις της στην ΕΡΤ ότι το πρόγραμμα το οποίο άνοιξε στις 2 του μηνός προσφέρει 97.000 Voucher για βρεφονηπιακούς σταθμούς τονίζοντας ότι τόσο ο αριθμός έχει αυξηθεί κατά 20% όσο και το εισοδηματικό κριτήριο κατά 6.000.

Σύμφωνα με την ίδια το Voucher είναι κατά 10% υψηλότερο σε μια προσπάθεια ενίσχυσης των σταθμών (ιδιωτικών και δημοτικοί) που πρέπει να ανταπεξέλθουν στο υψηλό κόστος και να κρατήσουν το προσωπικό τους ενισχύοντας τη προσχολική εκπαίδευση.

Παιδικοί σταθμοί: Παίρνουν παράταση οι αιτήσεις – Η αιτία

Εν τω μεταξύ παρατείνετε η προθεσμία των αιτήσεων η οποία ήταν ορισμένη για την Παρασκευή 12 Αυγούστου.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΕΤΑ έκανε γνωστή την παράταση χωρίς να ορίζει νέα ημερομηνία η οποία ωστόσο θα ανακοινωθεί σύντομα.

Ο λόγος για τον οποίο συμβαίνει αυτό είναι ότι η πλατφόρμα παρουσίασε κάποια προβλήματα και ίσως χρειαστεί να κλείσει για κάποιες ώρες προκειμένου να διορθωθούν.

Η μεγάλη επισκεψιμότητα είναι η αιτία των τεχνικών προβλημάτων σύμφωνα με την ΕΕΤΑ με την παράταση να κρίνεται αναγκαία έτσι ώστε όλοι οι υποψήφιοι να ολοκληρώσουν τις αιτήσεις τους.

Τα SOS βήματα που πρέπει να προσέξετε για να ολοκληρωθεί η αίτηση

Μια ολοκληρωμένη αίτηση χρειάζεται την έγκριση και των δύο γονέων. Συγκεκριμένα:

  • Ο ένας από τους δυο γονείς εισέρχεται στην πλατφόρμα για να συμπληρώσει την αίτηση κάνοντας κλικ εδώ https://aitisi.eetaa.gr/home χρησιμοποιώντας κωδικούς Taxisnet.
  • Στη συνέχεια ο άλλος γονιός πρέπει να να μπει και αυτός επίσης στην παραπάνω διεύθυνση με τους δικούς του κωδικούς Taxis, να επιλέξει Συναίνεση Έτερου Μέλους και να ακολουθήσει τα βήματα.
  • Τέλος, ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ: Αφού συμπληρώσει τα απαραίτητα στοιχεία και ο δεύτερος γονιός και φτάσει στο τέλος της διαδικασίας, ΠΡΕΠΕΙ ο πρώτος γονιός που έκανε την αίτηση να μπει ξανά μέσα στο σύστημα και να πατήσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΗΣ.

Fuel Pass 2: Σήμερα πληρώνονται οι δικαιούχοι – Συνεχίζονται οι αιτήσεις!

Ρεύμα – energycost.gr: Έτσι θα δείτε ποιος πάροχος σας συμφέρει!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παιδικοί σταθμοί: Παράταση των αιτήσεων για τα Voucher – Στα 97.000 τα κουπόνια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις