ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδικοί Σταθμοί – Vouchers: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την επιδότηση

Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τα vouchers στους παιδικούς σταθμούς - Τι γίνεται με τις ενστάσεις.
Παιδικοί Σταθμοί – Vouchers: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την επιδότηση

Παιδικοί Σταθμοί – Vouchers: Ανακοινώθηκαν από το Υπουργείο Παιδείας τα προσωρινά αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΤΑ, που αφορούν τους δικαιούχους των vouchers. Τι ισχύει για όσους θέλουν να καταθέσουν ένσταση.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τα αποτελέσματα στην ιστοσελίδα ΕΕΤΑΑ https://www.eetaa.gr/index.php?tag=paidikoi_2022_goneis_prosorina

Τα Vouchers για τους παιδικούς σταθμούς σκοπό έχουν την «…προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022–2023», αναφέρεται σχετικά

Παιδικοί Σταθμοί – Vouchers: Τι πρέπει να ξέρετε για τις ενστάσεις

Όπως έγινε γνωστό μετά την ανακοίνωση των Προσωρινών Αποτελεσμάτων, την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2022 θα αρχίσει η υποβολή των ενστάσεων μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου.

Αναλυτικά:

  • Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf.
  • Στην ένσταση θα πρέπει να αναφέρεται ρητά ο λόγος για τον οποίο αυτή υποβάλλεται, και θα πρέπει να συνοδεύεται από το/τα απαιτούμενο/α δικαιολογητικό/ά σε μορφή pdf.
  • Ενστάσεις ασαφείς ή υποβολή δικαιολογητικών χωρίς έντυπο ηλεκτρονικής ένστασης, που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, χωρίς την προαναφερόμενη διαδικασία, ή μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα, θα απορρίπτονται και δεν θα γίνονται αποδεκτές.
  • Στην συνέχεια στις 30 Αυγούστου θα ανακοινωθούν οι οριστικοί Πίνακες Κατάταξης των αιτούντων ανά Περιφέρεια/Περιφερειακή Ενότητα, καταρτίζονται μετά την εξέταση των υποβληθεισών ενστάσεων και αναγράφουν κωδικοποιημένα τα στοιχεία του αιτούντα, του ωφελούμενου παιδιού, καθώς και τον αριθμό του Voucher.
  • Απ0 το Πληροφοριακό Σύστημα θα δίνεται η δυνατότητα εκτύπωσης του Voucher.




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παιδικοί Σταθμοί – Vouchers: Βγήκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για την επιδότηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.