ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παίδων Πεντέλης: Αναστολή ραντεβού…λόγω Μητσοτάκη;

Καταγγελία πραγματικά ντροπής για αναστολή ραντεβού στο νοσοκομείο Παίδων...λόγω Μητσοτάκη(;)
Παίδων Πεντέλης: Αναστολή ραντεβού…λόγω Μητσοτάκη;

Παίδων Πεντέλης: Επιθεώρηση στις καμένες περιοχές της Πεντέλης προγραμμάτισε να κάνει σήμερα το πρωί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης μαζί με τον Υπουργό Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, Χρήστο Στυλιανίδη.

Μάλιστα σύμφωνα με μαρτυρίες, ο Πρωθυπουργός πήγε στα καμμένα, συνοδευόμενος από 15 αυτοκίνητα και 5 τεθωρακισμένα..λες και πήγαινε σε εμπόλεμη ζώνη.

Εντύπωση προκαλεί και το γεγονός πως 2 μέρες μετά την καταστροφή «επείγουσα» προκαταρκτική εξέτασης διέταξε η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών Μαρία Γκανέ, για τις φωτιές που εκδηλώθηκαν στις περιοχές Πεντέλης, Ανθούσας, Γέρακα , Παλλήνης, Ντράφι.

2 μέρες μετά για κάτι που θα έπρεπε να είναι αυτονόητο από την πρώτη στιγμή και για όλες τις πυρκαγιές

Παίδων Πεντέλης: Καταγγελία – ΝΤΡΟΠΗ – στο Sportime

Μια καταγγελία πραγματικά ΝΤΡΟΠΗ έφτασε στα γραφεία του Sportime η γνησιότητα της οποίας δεν μπορεί να αμφισβητηθεί.

Σύμφωνα με αυτή, τα ραντεβού στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης είχαν ανασταλεί μέχρι και σήμερα με την δικαιολογία του φόβου των αναζωπυρώσεων.

Τραγική ειρωνεία…σήμερα στο νοσοκομείο μετέβη χωρίς κανέναν φόβο μάλλον, ο ίδιος ο Πρωθυπουργός…αλλά και το προσωπικό του νοσοκομείου, το οποίο φωτογραφήθηκε μαζί του!

Συνεπώς η δικαιολογία περί κινδύνου αναζωπυρώσεων…είναι μάλλον άκαιρη και άτοπη μιας και ο Πρωθυπουργός μαζί με τους αρμόδιους Υπουργούς δεν θα κινδύνευαν να βρεθούν σε τέτοια περιοχή..όπως και δεν το έκαναν ούτε πέρυσι στην περίπτωση της Εύβοιας


Το κείμενο της καταγγελίας

«Σε αυτή τη χώρα που ζούμε είναι να μη σου τύχει και αρρωστήσεις και χτυπήσεις και χρειαστεί να πας σε δημόσιο νοσοκομείο. Αμα χτυπήσει το παιδί σου πάνω στον πανικό σου θες να βρει το πρώτο εφημερεύον δημόσιο νοσοκομείο για να τον πας, μιας και αυτή τη δημόσια υγεία την πληρώνουμε.

Ιστορία που θα πούμε είναι αληθινή, την Κυριακή που μας πέρασε ο γιος μου είχε ένα ατύχημα παίζοντας με το μετάλλιο που κέρδισε στην κολύμβηση. Το στριφογύριζε γύρω γύρω και του μπήκε στο μάτι με αποτέλεσμα να υποστεί ένα τραύμα μέσα στο μάτι, το θέμα μας δεν είναι το τι έπαθε και πως το έπαθε είναι το τι έγινε μετά. Εφημέρευε το γενικό νοσοκομείο παίδων Πεντέλης και αποφασίσαμε να το πάμε εκεί γιατί θα τελειώναμε πιο γρήγορα μιας και στα ιδιωτικά είχε αναμονή μίνιμουμ 2 h.

Ήταν η πρώτη φορά που αναγκάστηκα να επισκεφτώ το συγκεκριμένο νοσοκομείο και η εντύπωση που μου έδωσε ήταν πάρα πολύ θετική, για να λέμε και τα καλά, το νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό μας εξυπηρέτησαν κατευθείαν έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και μας έδωσαν και τα φάρμακα που θα πρεπε να πάρει το παιδί για να επουλωθεί το τραύμα του.

Λόγω της φύσεως του προβλήματος και του χτυπήματος έπρεπε κάθε μέρα να τον βλέπει γιατρός, για να βλέπουμε πως επουλώνει το τραύμα στο μάτι, Δευτέρα πήγαμε, Τρίτη ξανά πήγαμε και μας είπανε ότι θα σας ξαναδούμε από Πέμπτη.

Μέχρι εδώ όλα καλά, ώσπου ξεσπάει η φωτιά την Τρίτη το απόγευμα στην Πεντέλη κι από εκεί αρχίζουν τα προβλήματα ευτυχώς σώθηκε το νοσοκομείο δεν κάηκε αλλά από κει και πέρα στο τηλεφωνικό κέντρο δεν ήξερα τι τους γίνεται.

Από χθες το απόγευμα καλούσαμε συνεχώς στο τηλεφωνικό κέντρο και τους τονίζαμε ότι πρέπει οφθαλμίατρος να δει το παιδί και τι θα κάνουμε.

Η μόνιμη απάντηση, που λαμβάναμε ήταν ότι το νοσοκομείο θα παραμείνει κλειστό λόγω φόβου αναζωπυρώσεων.

Η φωτιά είχε σταματήσει βέβαια όμως εδώ και 36 ώρες και το μόνο πράγμα που μας έλεγαν ήτανε ότι δεν ξέρουμε αν θα λειτουργήσουν, το δέχομαι δεν γνώριζαν μέχρι αργά χθες το βράδυ.

Παίρνω σήμερα το πρωί και μου λένε πάλι φοβόμαστε για αναζωπυρώσεις γι’αυτό το παίδων Πεντέλης δεν θα ανοίξει και δε γνωρίζουμε πότε θα ανοίξει, καλέστε μας σας παρακαλώ μετά τις 12.

Το σέβομαι λόγω φωτιάς λογικό είναι να μη λειτουργήσει αν και δεν μπορούσα να καταλάβω για ποιο λόγο να μη λειτουργεί μιας και είχε σταματήσει η φωτιά από τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Αφού δε μας δεχόντουσαν σήμερα στο Παίδων αναγκαστήκαμε να πάμε σε ιδιωτική οφθαλμολογική κλινική για να δουν το παιδί, αυτό είχε σημασία να τον δει εξειδικευμένος γιατρός.

Γυρίζοντας από την κλινική, διαπιστώνω ότι παντού γράφουν ότι ο πρωθυπουργός της Ελλάδας Κυριάκος Μητσοτάκης, και εδώ θέλω να τονίσω ότι δεν είμαι σε κανένα κόμμα γραμμένη και ότι είμαι με το σωστό, έχει επισκεφθεί το γενικό νοσοκομείο παίδων Πεντέλης με όλο το ιατρικό προσωπικό να φωτογραφίζεται μαζί του.

Το ιατρικό προσωπικό πως γίνεται να μην μπορεί να εξετάσει τα παιδιά λόγω φόβου αναζωπυρώσεων αλλά μπορεί να βγάζει φωτογραφίες με τον κύριο Μητσοτάκη, εκεί δε φοβούνται τη φωτιά της Πεντέλης.

Πολύ ήρεμα θα ‘θελα κάποιος υπεύθυνος να μου απαντήσει για ποιο λόγο δεν εξετάστηκαν τα παιδιά που είχανε σήμερα ραντεβού στο νοσοκομείο και φωτογραφιζόταν με τον πρωθυπουργό της χώρας μας… και ο νοών νοείτο!

(φωτογραφίες intime, Θέμα)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παίδων Πεντέλης: Αναστολή ραντεβού…λόγω Μητσοτάκη;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.