ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Παιδότοποι: Οριστικό, τότε ανοίγουν

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος και για την επαναλειτουργία των παιδότοπων, οι οποίοι αναμένεται να ανοίξουν την Τετάρτη (17/6). Την Τετάρτη 17 Ιουνίου θα ανοίξουν και πάλι οι παιδότοποι στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροδρόμιο: Ελεύθερες οι πτήσεις από το Εξωτερικό! Πως θα υποδεχόμαστε τους τουρίστες Το υπουργείο Ανάπτυξης...
Παιδότοποι: Οριστικό, τότε ανοίγουν

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος και για την επαναλειτουργία των παιδότοπων, οι οποίοι αναμένεται να ανοίξουν την Τετάρτη (17/6).

Την Τετάρτη 17 Ιουνίου θα ανοίξουν και πάλι οι παιδότοποι στο πλαίσιο της άρσης των μέτρων προστασίας από τον κορονοϊό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αεροδρόμιο: Ελεύθερες οι πτήσεις από το Εξωτερικό! Πως θα υποδεχόμαστε τους τουρίστες

Το υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων έκανε γνωστή την ημερομηνία και ότι θα ανοίξουν εντός της εβδομάδας.

Το άνοιγμα των παιδότοπων ήρθε μετά την απόφαση της αρμόδιας Υγειονομικής Επιτροπής για την διαχείριση της πανδημίας. Οι επιχειρήσεις όσο και οι εργαζόμενοι σε αυτές είναι ενταγμένοι στο αντίστοιχο πλέγμα μέτρων της κυβέρνησης και για τον μήνα Ιούνιο (ΚΥΑ 2219 – 10/6/20).

Οι παιδότοποι ανοίγουν, δύο ημέρες μετά την επαναλειτουργία σειράς επιχειρήσεων και υπηρεσιών τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2020. Τότε, ανοίγουν τα εποχικά ξενοδοχεία, οι εγκαταστάσεις γυμναστικής, οι δραστηριότητες μουσείων καθώς και τα θεραπευτικά λουτρά, οι συναυλίες, τα συνέδρια και οι εκθέσεις.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Παιδότοποι: Οριστικό, τότε ανοίγουν», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.