ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέλλα: 68χρονη πέθανε μετά τον εμβολιασμό – Η οικογένεια ζητά να διερευνηθεί ο θάνατος

Η οικογένεια της 68χρονης γυναίκας στην Πέλλα, που έφυγε από την ζωή μια ημέρα έπειτα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer ζητά
Πέλλα: 68χρονη πέθανε μετά τον εμβολιασμό – Η οικογένεια ζητά να διερευνηθεί ο θάνατος

Η οικογένεια της 68χρονης γυναίκας στην Πέλλα, που έφυγε από την ζωή μια ημέρα έπειτα από τη δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer ζητά να διερευνηθεί ο θάνατός της καθώς δεν είχε κανένα υποκείμενο νόσημα, όπως υποστηρίζουν τα παιδιά της.

Πέλλα: O δικηγόρος της οικογένειας, Αντώνης Ξυλουργίδης, μιλώντας στην εκπομπή «Ωρα Ελλάδος» του OPEN TV, εξηγεί πως η γυναίκα έκανε την δεύτερη δόση του εμβολίου της Pfizer στις 4 Μαΐου, αλλά μετά από λίγες ώρες άρχισε να νιώθει ζαλάδες, είχε εμετούς και σφίξιμο στο στήθος.

Άμεσα μεταφέρθηκε από τα παιδιά της στο νοσοκομείο, όπου και έκανε μία σειρά από εξετάσεις.

Όπως ο ίδιος συμπληρώνει, οι γιατροί καθησύχασαν την οικογένεια λέγοντας πως τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού και πως θα περνούσαν. Ετσι, της έδωσαν εξιτήριο. Τo ίδιο βράδυ όμως, τα συμπτώματα επέστρεψαν και επιδεινώθηκαν.

Η γυναίκα μετέβη για δεύτερη φορά στο νοσοκομείο, όπου διασωληνώθηκε και τελικά κατέληξε, χωρίς οι γιατροί να έχουν βγάλει συμπέρασμα για τα αίτια.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέλλα: 68χρονη πέθανε μετά τον εμβολιασμό – Η οικογένεια ζητά να διερευνηθεί ο θάνατος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.