ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέντε γιατροί με κορονοϊό στην Λάρισα

Πέντε γιατροί με κορονοϊό σε δύο νοσοκομεία της Λάρισας. Οι γιατροί τέθηκαν σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ιχνηλάτηση των επαφών τους. Στη Λάρισα καταγράφηκαν χθες οκτώ συνολικά κρούσματα ενώ πέντε ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης στο Τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Σε έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε χθες το απόγευμα στο γραφείο...
Πέντε γιατροί με κορονοϊό στην Λάρισα

Πέντε γιατροί με κορονοϊό σε δύο νοσοκομεία της Λάρισας.

Οι γιατροί τέθηκαν σε κατ΄οίκον περιορισμό ενώ σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ιχνηλάτηση των επαφών τους.

Στη Λάρισα καταγράφηκαν χθες οκτώ συνολικά κρούσματα ενώ πέντε ακόμη άτομα νοσηλεύονται σε θαλάμους αρνητικής πίεσης στο Τμήμα Λοιμωδών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου.

Σε έκτακτη σύσκεψη συγκάλεσε χθες το απόγευμα στο γραφείο του ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ. Αγοραστός τονίστηκε η ανάγκη επιπλέον εξοπλισμού για την διεξαγωγή τεστ ενώ αναμένεται να ξεκινήσει σύντομα καμπάνια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των νέων.

Kατά την διάρκεια των ελέγχων διαπιστώθηκε, λίγη ώρα μετά, πως άλλοι δύο γιατροί ήταν φορείς του κορονοϊου, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των κρουσμάτων μεταξύ του ιατρικού προσωπικού στα επτά.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέντε γιατροί με κορονοϊό στην Λάρισα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.