ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πεντέλη – Απίστευτο ατύχημα: Λιμουζίνα έφυγε στον γκρεμό!

Το ατύχημα συνέβη χθες στην Πεντέλη κι όπως λέει o ιδιοκτήτης της εταιρείας «Κατσίμπας Γερανοί» Γιώργος Κατσίμπας, ο οποίος ανέλαβε την ρυμούλκυση της λιμουζίνας, το όχημα έφυγε από γκαράζ
Πεντέλη – Απίστευτο ατύχημα: Λιμουζίνα έφυγε στον γκρεμό!

Απίστευτο ατύχημα για λιμουζίνα στην Πεντέλη. Τύχη βουνό για τον οδηγό. Διότι όσο άτυχος κι αν ήταν ο κάτοχος της εντυπωσιακής λιμουζίνας Lincoln, βλέποντας έντρομος να φεύγει μαζί με αυτό το συλλεκτικό αυτοκίνητο στον γκρεμό άλλο τόσο τυχερός ήταν καθότι δεν τραυματίστηκε.

Το ατύχημα συνέβη χθες στην Πεντέλη κι όπως λέει στο protothema.gr o ιδιοκτήτης της εταιρείας «Κατσίμπας Γερανοί» Γιώργος Κατσίμπας, ο οποίος ανέλαβε την ρυμούλκυση της λιμουζίνας, το όχημα έφυγε από γκαράζ σπιτιού κατηφορικό, τη στιγμή που ο οδηγός προσπαθούσε να βάλει μπρος με αποτέλεσμα να περάσει το δρόμο και να πέσει στο γκρεμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίλια: Η ιατροδικαστική εξέταση της νεκρής που βρέθηκε σε βαλίτσα

Το παρήγορο είναι όπως αναφέραμε ότι ο κάτοχος του οχήματος που είναι ιδιωτικός συλλέκτης ανάλογων Ι.Χ δεν έπαθε ούτε μια γρατζουνιά καθώς το στιβαρό αμάξωμα της Lincoln τον προστάτεψε από τα χειρότερα. Η λιμουζίνα πάντως την γλίτωσε με κάποιες μικροζημιές στο πίσω μέρος, από κάτω πιθανόν σε μηχανικά μέρη και τους καθρέφτες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πεντέλη – Απίστευτο ατύχημα: Λιμουζίνα έφυγε στον γκρεμό!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.