ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pepper: Το ρομπότ που κλέβει την παράσταση στο «Ελ.Βενιζέλος»- Φορά μάσκα και… φτερνίζεται (vid)

Το ρομπότ Pepper είναι η νέα ατραξιόν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Στη μάχη της ενημέρωσης πολιτών και ταξιδιωτών για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό ο Pepper έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, παρέχει συμβολές για την τήρηση των αποστάσεων, το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών αλλά και τη χρήση μάσκας. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:...
Pepper: Το ρομπότ που κλέβει την παράσταση στο «Ελ.Βενιζέλος»- Φορά μάσκα και… φτερνίζεται (vid)

Το ρομπότ Pepper είναι η νέα ατραξιόν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Στη μάχη της ενημέρωσης πολιτών και ταξιδιωτών για τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό ο Pepper έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα, παρέχει συμβολές για την τήρηση των αποστάσεων, το σχολαστικό πλύσιμο των χεριών αλλά και τη χρήση μάσκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Το σενάριο για την Ελλάδα που τρομάζει τους επιστήμονες

Ο Pepper, φορά μάσκα, μιλά ελληνικά και αγγλικά, ενώ φτερνίζεται κρύβοντας το στόμα του στην εσωτερική πλευρά του αγκώνα. «Πρέπει να φοράτε τη μάσκα σας σε όλους τους χώρους του αεροδρομίου και στο ταξίδι σας.

Επίσης να τηρείτε απόσταση τουλάχιστον 1,5 μέτρου από τους γύρω σας. Να όπως και η απόσταση μεταξύ μας», είπε ο Pepper στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Σημειώνεται ότι ο Pepper έχει και δίδυμο αδελφάκι στο αεροδρόμιο, καθώς άλλο ένα ίδιο ρομποτάκι βρίσκεται εγκατεστημένο για την ενημέρωση των ταξιδιωτών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Pepper: Το ρομπότ που κλέβει την παράσταση στο «Ελ.Βενιζέλος»- Φορά μάσκα και… φτερνίζεται (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.