ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέραμα: 12χρονη καρατέκα «ξυλοφόρτωσε» επίδοξο Αλγερινό βιαστή!

Πέραμα: Η μικρή Ιωάννα, άριστη στις πολεμικές τέχνες, «κανόνισε» τον 25χρονο Αλγερινό που επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά.
Πέραμα: 12χρονη καρατέκα «ξυλοφόρτωσε» επίδοξο Αλγερινό βιαστή!

Ακόμη… τρέχει! Ένας Αλγερινός προσπάθησε να κακοποιήσει ένα νεαρό κορίτσι στο Πέραμα, όμως πήρε το μάθημα που του άξιζε. Ο λόγος για τη 12χρονη Ιωάννα η οποία εξουδετέρωσε με υποδειγματικό τρόπο τον 25χρονο βιαστή καθώς είναι άριστη στις πολεμικές τέχνες.

Συγκεκριμένα η νεαρή κοπέλα έκανε το καθιερωμένο δρομολόγιο με το τοπικό λεωφορείο για να επιστρέψει στο σπίτι της στο Πέραμα. Μέσα σε αυτό ήταν και ο 25χρονος, ο οποίος την παρακολουθούσε. Όταν κατέβηκε στην στάση, ο άντρας την ακολούθησε με σκοπό να την κακοποιήσει. Το 12χρονο κορίτσι, όμως, δεν έχασε την ψυχραιμία του.

Η Ιωαννά είπε για την επίθεση: «Ξαφνικά με άγγιξε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος», δήλωσε με θάρρος η νεαρή μαθήτρια στο Star.

Το ευχάριστο είναι οτι ο Αλγερινός κακοποιός προσπάθησε να ξεφύγει αλλά συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος. Μάλιστα, οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν είδαν το πρόσωπό του Αλγερινού κακοποιού μελανιασμένο από τα χτυπήματα της 12χρονης μαθήτριας!

Από τα οκτώ της χρόνια είναι αθλήτρια του Σάντα, μιας κινέζικης πολεμικής τέχνης -του λεγόμενου και αγωνιστικού κουνγκ φου.

«Φοβήθηκα, πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω. Ήταν στο ύψος του μπαμπά μου, αλλά εγώ μέσα στην ταραχή μου δεν τον πρόσεξα, ήταν γύρω στα 24 – 25 ετών. Δεν τον είχαμε ξαναδεί στο Πέραμα πρώτη φορά δηλαδή» συμπλήρωσε η 12χρονη.

«Είμαι προβληματισμένος σίγουρα γιατί ένα παιδί δεν μπορεί να κυκλοφορήσει στο δρόμο με αυτά που συμβαίνουν. Η αντίδρασή της ήταν αυτή που έπρεπε να κάνει» είπε ο προπονητής της Ιωάννας, Αποστόλης Αποστολίδης, αγανακτισμένος προφανώς από τη δράση κακοποιών, κυρίως αλλοδαπών, στην περιοχή.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέραμα: 12χρονη καρατέκα «ξυλοφόρτωσε» επίδοξο Αλγερινό βιαστή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.