ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέραμα: Ένας νεκρός και επτά τραυματίες σε καταδίωξη της ομάδας ΔΙΑΣ – (Βίντεο)

Σκηνές... Σικάγο σημειώθηκαν τα ξημερώματα του Σαββάτου (23/10) στο Πέραμα. Απολογισμός ένας νεκρός και επτά τραυματίες.
Πέραμα: Ένας νεκρός και επτά τραυματίες σε καταδίωξη της ομάδας ΔΙΑΣ – (Βίντεο)

Καταδίωξη είχαμε στο Πέραμα τις πρώτες πρωινές ώρες σε ένα σκηνικό που θύμισε… αστυνομική ταινία του Χόλιγουντ!

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., αστυνομικοί έκαναν νόημα στον οδηγό ενός αυτοκινήτου να σταματήσει για έλεγχο.

Ο οδηγός όμως δεν υπάκουσε στις εντολές και αντί να σταματήσει πάτησε το γκάζι προκειμένου να απομακρυνθεί!

Έτσι ξεκίνησε μια «τρελή» καταδίωξη ως την οδό Ελπίδος, στο Πέραμα. Εκεί ο οδηγός του οχήματος που έβλεπε ότι δεν μπορεί να ξεφύγει εμβόλισε τις μηχανές της ΔΙΑΣ προκειμένου να ξεφύγει, με τους αστυνομικούς να αντιδρούν με πυροβολισμούς!

Αποτέλεσμα ήταν από τα τρία άτομα που επέβαιναν να τραυματιστεί θανάσιμα, ένας άλλος άνδρας να τραυματιστεί ελαφρά, ενώ επιπλέον τραυματίστηκαν και έξι αστυνομικοί.

Δυστυχώς το τρίτο άτομο που επέβαινε στο όχημα κατάφερε να διαφύγει και αναζητείται.

Μάλιστα σε βίντεο που κυκλοφόρησε έχει καταγραφεί μέρος του συμβάντος και συγκεκριμένα ακούγονται οι πυροβολισμοί των αστυνομικών κατά του ύποπτου οχήματος.

Να σημειώσουμε ότι ο τραυματίας από τη συμπλοκή παραμένει στο νοσοκομείο.

Προς παρόν όμως αρνείται όμως να δώσει τα στοιχεία του και οι Αρχές έχουν ξεκινήσει την διαδικασία ταυτοποίησής του από τα αποτυπώματά του.

Τέλος η αστυνομία, μετά από έρευνα διαπίστωσε ότι το αυτοκίνητο (μάρκας Audi),  είχε κλαπεί πριν από κάποιες ώρες.

Δείτε παρακάτω το βίντεο από το περιστατικό στο Πέραμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέραμα: Ένας νεκρός και επτά τραυματίες σε καταδίωξη της ομάδας ΔΙΑΣ – (Βίντεο)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.