ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέραμα: Ηλεκτροπληξία υπέστη μέλος πληρώματος επιβατηγού πλοίου

Από ηλεκτροπληξία τραυματίστηκε ελαφρά ένας 34χρονος, μέλος πληρώματος επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου, που βρισκόταν εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος. Ο 34χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ για προληπτικούς λόγους παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΟΛΠ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για εξετάσεις. Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Πέραμα: Ηλεκτροπληξία υπέστη μέλος πληρώματος επιβατηγού πλοίου

Από ηλεκτροπληξία τραυματίστηκε ελαφρά ένας 34χρονος, μέλος πληρώματος επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου, που βρισκόταν εντός της ναυπηγοεπισκευαστικής ζώνης Περάματος.

Ο 34χρονος, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν διατρέχει κίνδυνο, ενώ για προληπτικούς λόγους παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΟΛΠ και μεταφέρθηκε στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας για εξετάσεις.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέραμα: Ηλεκτροπληξία υπέστη μέλος πληρώματος επιβατηγού πλοίου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.