ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περαία: Ανασύρθηκε 5χρονος χωρίς τις αισθήσεις του

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε παραλία στην Περαία, εκεί όπου ένα πεντάχρονο παιδάκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Ένα πεντάχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Περαίας το μεσημέρι του Σαββάτου. Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εφάρμοσε εξειδικευμένη αντιμετώπιση αναζωογόνησης στο παιδί και...
Περαία: Ανασύρθηκε 5χρονος χωρίς τις αισθήσεις του

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους αυτό που συνέβη σε παραλία στην Περαία, εκεί όπου ένα πεντάχρονο παιδάκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Ένα πεντάχρονο αγοράκι ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θαλάσσια περιοχή της Περαίας το μεσημέρι του Σαββάτου.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που εφάρμοσε εξειδικευμένη αντιμετώπιση αναζωογόνησης στο παιδί και το μετέφερε διασωληνωμένο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, το παιδί δεν είχε σφυγμό και οι γιατροί χρειάστηκε να κάνουν για αρκετή ώρα προσπάθειες αναζωογόνησής του.

Έπειτα από μία περίπου ώρα, οι γιατροί κατάφεραν να επαναφέρουν τους παλμούς του παιδιού. Το 5χρονο παιδάκι νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή στη ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου, ενώ η κατάστασή του θεωρείται κρίσιμη.

Να σημειωθεί πως το παιδί βρισκόταν στη θάλασσα με τους γονείς και τα αδέρφια του.

Πηγή: voria.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περαία: Ανασύρθηκε 5χρονος χωρίς τις αισθήσεις του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.