ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περίεργη… απόδραση κρατουμένων με πυροβολισμούς από το λιμάνι του Πειραιά (vid)

Διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, οι κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν. Πληροφορίες για πυροβολισμούς μέσα στο γκαράζ πλοίου. Η απόδραση σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (9/5), κατά τη διάρκεια της επιχείρησης μεταφοράς των 11 αλλοδαπών κρατουμένων στην Κρήτη, λίγο μετά την επιβίβαση του λεωφορείου του τμήματος Μεταγωγών, στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος». Σύμφωνα με...
Περίεργη… απόδραση κρατουμένων με πυροβολισμούς από το λιμάνι του Πειραιά (vid)

Διερευνώνται οι συνθήκες κάτω από τις οποίες, οι κρατούμενοι κατάφεραν να αποδράσουν. Πληροφορίες για πυροβολισμούς μέσα στο γκαράζ πλοίου.

Η απόδραση σημειώθηκε νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης (9/5), κατά τη διάρκεια της επιχείρησης μεταφοράς των 11 αλλοδαπών κρατουμένων στην Κρήτη, λίγο μετά την επιβίβαση του λεωφορείου του τμήματος Μεταγωγών, στο πλοίο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερις κρατούμενοι υπό άγνωστες συνθήκες διέφυγαν της προσοχής των αστυνομικών και διέφυγαν τρέχοντας από το γκαράζ προς το λιμάνι του Πειραιά. Λίγο αργότερα και αφού οι αστυνομικοί ζήτησαν τη συνδρομή Λιμενικών που βρίσκονταν στο χώρο, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν τους δύο.

Οι άλλοι δύο, που είναι επικίνδυνοι ποινικοί Αλβανικής καταγωγής, κατάφεραν να διαφύγουν και σύμφωνα με μαρτυρίες, επιβιβάστηκαν σε βανάκι στην οδό Θερμοπυλών, που τους περίμενε συνεργός τους.

Η υπόθεση περιπλέκεται ακόμα περισσότερο, αφού σύμφωνα με πληροφορίες οι κρατούμενοι είχαν ανθρώπους μέσα στο γκαράζ, που τους βοήθησαν να απαλλαγούν απ’ τα δεσμά τους. Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με μαρτυρίες, στο σημείο ακούστηκαν πυροβολισμοί.

Οι έρευνες για τις συνθήκες της δραπέτευσης ερευνώνται από τις αρχές, που έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δύο κακοποιών.

Δείτε βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περίεργη… απόδραση κρατουμένων με πυροβολισμούς από το λιμάνι του Πειραιά (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.