ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιφέρεια Αττικής: «Είμαι εδώ» ο Γιάννης Σγουρός vs «είδα φως και μπήκα» ο Νίκος Χαρδαλιάς

Η παρουσία που είχε ο Γιάννης Σγουρός στην πρωινή εκπομπή του OPEN ήταν ένα ισχυρό «παρόν» για την Περιφέρεια Αττικής.
Περιφέρεια Αττικής: «Είμαι εδώ» ο Γιάννης Σγουρός vs «είδα φως και μπήκα» ο Νίκος Χαρδαλιάς

Ποιος εργάζεται και κόπτεται για την Περιφέρεια Αττικής εδώ και 20 χρόνια; Ο Γιάννης Σγουρός! Ποιος έχει παραδώσει έργο, πραγματικό, με εντιμότητα και αποτελέσματα; Ο Γιάννης Σγουρός. Αυτά και διάφορα άλλα βγήκαν στην επιφάνεια κατά την παρουσία του Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αττικής.

Πολλά είχε να πει ο Γιάννης Σγουρός στην πρωινή εκπομπή του OPEN. Αυτό που πρέπει να κρατήσουμε και να αναλογιστούμε όμως είναι το «είμαι εδώ». Να το κάνουμε πενηνταράκια όμως, για να είναι κατανοητό και ξεκάθαρο. Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής είναι πάνω από την Περιφέρεια, ασχολείται μόνο με αυτή, νοιάζει γι΄ αυτή, εδώ και 20 χρόνια. Σαφές; Σαφές!

Πόσο καιρό ενδιαφέρεται και νοιάζεται για την Περιφέρεια Αττικής ο Νίκος Χαρδαλιάς; Μπορεί και λιγότερο από 20 μέρες. Διότι, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έδωσε το χρίσμα τον Αύγουστο μεν, αλλά ο Νίκος Χαρδαλιάς άφησε τη θέση του στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας κάνα μήνα αργότερα.

Δεν το είπε ο Γιάννης Σγουρός, αλλά το λέμε εμείς. Κομματικό είναι το ενδιαφέρον που έχει η Κυβέρνηση και ο Νίκος Χαρδαλιάς. Ένα εργαλείο που έτυχε αναγνώρισης κάτω από τις χείριστες συνθήκες, τις οποίες κατάφερε να κάνει ακόμα πιο δυσμενείς, το οποίο τοποθετείται δεξιά ή αριστερά, ανάλογα με τις ανάγκες του κόμματος.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς κάνει άνοιγμα στους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας. Από την τοπική αυτοδιοίκηση έχει… σχολάσει εδώ και χρόνια και ο βαθμός του δεν ήταν από αυτούς που περνούν την τάξη. Ο Γιάννης Σγουρός κάνει άνοιγμα σε όλους τους πολίτες που νοιάζονται για τον τόπο τους. Διαχωρίζει τη στήριξή που έχει από το ΠΑΣΟΚ από αυτή που τυγχάνει υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας.

Μιλάμε για δύο πολιτικά όντα που δεν έχουν καμία σχέση ο ένας με τον άλλον. Ο Νίκος Χαρδαλιάς αδυνατεί να αποτινάξει από πάνω του την κομματική ατζέντα. Ο Γιάννης Σγουρός μιλάει με έργο και ζητάει να κριθεί με βάση τα όσα έχει προσφέρει. Για ποιο λόγο δεν πράττει το ίδιο και ο Νίκος Χαρδαλιάς; Οι πολιτικές του τοποθετήσεις έως τώρα έχουν να κάνουν με παρατηρητήρια και γυμνισμό;

Η εκλογική εργαλειοποίηση που επιχειρείται από το κυβερνών κόμμα είναι απτή και από την αλλαγή στον τρόπο εκλογής. Με 43% μπορεί να έχουμε Περιφερειάρχη από την πρώτη Κυριακή. Με άλλα λόγια, ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας τρέξτε να ψηφίσετε τον Χαρδαλιά από την πρώτη Κυριακή που θα «σπάσουν» οι ψήφοι. Διότι, όταν τεθεί το δίλημμα στον κόσμο, δεν είναι βέβαιο το αποτέλεσμα.

Μη γελιόμαστε. Ο Νίκος Χαρδαλιάς θέλει απλώς να βάψει μπλε την Αττική για να επικοινωνιακούς λόγους της Κυβέρνησης. Ο Γιάννης Σγουρός θέλει να βρει λύσεις και να κάνει την Αττική καλύτερη για τον κόσμο που ζει σε αυτή… Διακριτές είναι οι διαφορές…

Περιφέρεια Αττικής – Ο Γιάννης Σγουρός είναι εδώ…

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιφέρεια Αττικής: «Είμαι εδώ» ο Γιάννης Σγουρός vs «είδα φως και μπήκα» ο Νίκος Χαρδαλιάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γεράσιμος Μανωλίδης

Η λέξη Sport έμελλε να είναι συνδετική, όχι απλώς επαγγελματικά, αλλά σε κάθε βήμα της πορεία του. Από κολύμβηση, μπάσκετ μέχρι ποδόσφαιρο. Εκεί κάπου «έδεσε» στα γούστα του. Ανάλογη και η επαγγελματική πορεία που έχει ο Γεράσιμος Μανωλίδης. Από sport, σε sport! Από το site του Sport-Fm το 2008, γρήγορη μετάβαση την ίδια χρονιά στη SportDay που ασχολήθηκε με το διεθνές ποδόσφαιρο και το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού. Εκεί έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα για να γίνει το πρώτο ηλεκτρονικό free press αθλητικό online έντυπο στη χώρα μας. Γενικός διευθυντής στο Sportime.gr πλέον, γράφει για ότι απασχολεί. Αθλητικό και μη…