ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Περιστέρι: Άγρια δολοφονία σε καφέ γνωστού ηθοποιού

Άγνωστος πλησίασε νεαρό άνδρα και τον πυροβόλησε
Περιστέρι: Άγρια δολοφονία σε καφέ γνωστού ηθοποιού

Σοκαριστικά είναι τα νέα από το Περιστέρι. Το απόγευμα της Τετάρτης (24/7) δολοφονήθηκε νεαρός άνδρας σε καφετέρια του γνωστού ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη. Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο δράστες που επέβαιναν σε μία μηχανή, έφτασαν έξω από την καφετέρια στην οδό Περικλέους.

Ο ένας εξ αυτών μπήκε στο μαγαζί. Πλησίασε τον νεαρό άνδρα και τον πυροβόλησε τρεις φορές, δύο στο κεφάλι και μία στην πλάτη. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα το θύμα που καθόταν στην καφετέρια μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού.

Ένα ασθενοφόρο έφτασε αργότερα στο συγκεκριμένο σημείο, όπως και η αστυνομία. Φυσικά οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν σοκαρισμένοι με όσα είχαν αντικρίσει. Όσο για τους δράστες αποχώρησαν και προς το παρόν δεν υπάρχουν νεότερα για εκείνους.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγες ώρες νωρίτερα είχε γίνει νέο αποτρόπαιο έγκλημα στο Περιστέρι… Ένας 35χρονος άνδρας έπνιξε τον 38χρονο συγκάτοικο του με πλαστική σακούλα!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο φίλοι διαπληκτίστηκαν έντονα μέσα σε διαμέρισμα στην οδό Αγραφιώτου στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα ο 35χρονος με μία σακούλα να πνίξει το θύμα.

Το έγκλημα έγινε στον πρώτο όροφο της πολυκατοικίας. Στο σημείο έφτασαν λίγο αργότερα αστυνομικοί της Δυτικής Αττικής, οι οποίοι εντόπισαν στο σπίτι τον άνδρα και αυτή τη στιγμή προσπαθούν να μάθουν λεπτομέρειες.

Πηγή φωτογραφίας: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Περιστέρι: Άγρια δολοφονία σε καφέ γνωστού ηθοποιού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.