ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δολοφονία στο Περιστέρι: Ο Μάνος Παπαγιάννης στο σημείο

Περιστέρι: Συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας που τελέστηκε σε καφετέρια ιδιοκτησίας του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη το βράδυ της Τετάρτης (24/7).
Δολοφονία στο Περιστέρι: Ο Μάνος Παπαγιάννης στο σημείο

Περιστέρι: Συνεχίζονται οι έρευνες για να βρεθεί ο δράστης της εν ψυχρώ δολοφονίας που τελέστηκε σε καφετέρια ιδιοκτησίας του ηθοποιού Μάνου Παπαγιάννη το βράδυ της Τετάρτης (24/7).

Όπως είναι λογικό, o γνωστός ηθοποιός βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και λίγη ώρα μετά την δολοφονία βρισκόταν στην καφετέριά του!

«Ο κύριος Παπαγιάννης είναι σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, πλην όμως, αμέσως έφτασε στο σημείο, διαχειρίστηκε με πολύ ψυχραιμία και σύνεση το περιστατικό, ήταν στο πλευρό των συνεργατών του, συνεργάστηκε με τις Αρχές που διεξάγουν έρευνα για την υπόθεση. Σοκαρισμένος από αυτό που συνέβη, δυστυχώς είναι δυσάρεστες ειδήσεις αυτές, αλλά όπως ξέρετε είναι μια καθημερινότητα όπως έχουν γίνει τα πράγματα, έχει αυξηθεί κατά πολύ η εγκληματικότητα στη χώρα μας τον τελευταίο καιρό», δήλωσε η συνήγορός του, Γιάννα Παναγοπούλου, μιλώντας στο Open.

Περιστέρι: Οι εξελίξεις με τον δράστη

Σύμφωνα με πληροφορίες, δύο δράστες που επέβαιναν σε μία μηχανή, έφτασαν έξω από την καφετέρια στην οδό Περικλέους.

Ο ένας εξ αυτών μπήκε στο μαγαζί. Πλησίασε τον νεαρό άνδρα και τον πυροβόλησε τρεις φορές, δύο στο κεφάλι και μία στην πλάτη.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί θανάσιμα το θύμα που καθόταν στην καφετέρια μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων του μαγαζιού.

Το υλικό από βίντεο «οδηγεί» την Αστυνομία στην ταυτοποίηση του δολοφόνου.

Το θύμα όπως διαπιστώθηκε είναι αλλοδαπός (όχι όμως από την Αλβανία, όπως είχε αρχικά κυκλοφορήσει ως φήμη).

Μάλσιτα, καθόταν ήδη στην καφετέρια όταν έφθασε στο κατάστημα και ο μετέπειτα δολοφόνος.

Ο δράστης αρχικά έδωσε την παραγγελία του στη σερβιτόρα και ελάχιστα λεπτά αργότερα ακούστηκε να έχει έναν έντονο διάλογο με το θύμα. «Φέρε να πληρώσω τώρα», γύρισε και είπε στην εμβρόντητη υπάλληλο. Μέσα σε ελάχιστο χρόνο, ο δολοφόνος έβγαλε ένα εννιάρι πιστόλι και πυροβόλησε τρεις φορές το θύμα του.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Δολοφονία στο Περιστέρι: Ο Μάνος Παπαγιάννης στο σημείο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.