ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέταξε κουτάβι από τον 7ο όροφο!

Το περιστατικό συνέβη στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθη 43χρονη
Πέταξε κουτάβι από τον 7ο όροφο!

Με βάναυσο τρόπο βρήκε τον θάνατο ένα κουτάβι στην περιοχή του Βαρδάρη Θεσσαλονίκης, όταν μια 43χρονη το πέταξε από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας. 

Η 43χρονη συνελήφθη και σε βάρος της ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ζώου συντροφιάς και βασανιστήρια, ενώ παραπέμφθηκε να δικαστεί με τη διαδικασία του αυτοφώρου.

Το περιστατικό έγινε κάτω από άγνωστες συνθήκες, όταν η γυναίκα φέρεται ότι πέταξε το κουτάβι από τον 7ο όροφο πολυκατοικίας όπου ζει με συγγενικά της πρόσωπα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η ίδια έχει και ένα δεύτερο κουτάβι. Την ίδια ώρα, γείτονες ειδοποίησαν την αστυνομία καταγγέλλοντας ότι άκουγαν από το διαμέρισμα της 43χρονης κραυγές ζώων και σχημάτισαν την εντύπωση ότι τα κακοποιούσε.

Μετά την απαγγελία των κατηγοριών, η συλληφθείσα ζήτησε και πήρε από το αυτόφωρο τριμελές πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης τη νόμιμη αναβολή για να δικαστεί τη Δευτέρα. Το δικαστήριο έκρινε ότι δεν είναι ύποπτη φυγής και την άφησε ελεύθερη.

Στο μεταξύ, η φιλοζωική οργάνωση «Αδέσποτα στη Θεσσαλονίκη – Βοηθήστε», ανακοίνωσε ότι το δεύτερο κουτάβι που κατασχέθηκε από την αστυνομία, ήδη υιοθετήθηκε από φιλόζωη εθελόντρια.

Πηγή: protothema.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέταξε κουτάβι από τον 7ο όροφο!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.