ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε απο κορoνοϊό ο Θεόδωρος Αραμπατζής – Eίχε κάνει και τις 2 δόσεις εμβολίων

Από κορονοϊό πέθανε ο Θεόδωρος Αραμπατζής που είχε κάνει και τις δύο δόσεις του εμβολίου.
Πέθανε απο κορoνοϊό ο Θεόδωρος Αραμπατζής – Eίχε κάνει και τις 2 δόσεις εμβολίων

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία των Σερρών καθώς σε ηλικία 62 ετών ο επικεφαλής της Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων, Θεόδωρος Αραμπατζής έχασε τη ζωή του από τον κορονοϊό ο οποίος είχε κάνει και τις 2 δόσεις από το εμβόλιο.

Ο Θεόδωρος Αραμπατζής είχε νοσήσει πρόσφατα από τον Covid-19 και παρότι πλήρως εμβολιασμένος, έδωσε μεγάλη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, χωρίς όμως να τα καταφέρει καθώς εξέπνευσε χθες, Τετάρτη 20 Οκτωβρίου στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών.

Η είδηση αυτή σκόρπισε την θλίψη στις Σέρρες καθώς ο κ. Αραμπατζής αποτελούσε μια ισχυρή προσωπικότητα με μεγάλη συνεισφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση καθώς διατέλεσε Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου στον Καποδιστριακό Δήμο Κ. Μητούση, της ΔΕΥΑΣ ενώ εξελέγη και δημοτικός σύμβουλος Σερρών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέθανε απο κορoνοϊό ο Θεόδωρος Αραμπατζής – Eίχε κάνει και τις 2 δόσεις εμβολίων», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.