ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου (vid)

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών, άφησε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου που για 50 περίπου χρόνια έκανε λαμπρή πορεία σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση. Η Αφροδίτη Γρηγοριάδου πέθανε το βράδυ της Πέμπτης (2/7) μετά από μακροχρόνια ασθένεια. ταν μητέρα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη. Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε...
Πέθανε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου (vid)

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 89 ετών, άφησε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου που για 50 περίπου χρόνια έκανε λαμπρή πορεία σε θέατρο, κινηματογράφο και τηλεόραση.

Η Αφροδίτη Γρηγοριάδου πέθανε το βράδυ της Πέμπτης (2/7) μετά από μακροχρόνια ασθένεια. ταν μητέρα της ηθοποιού Κοραλίας Καράντη.

Σπούδασε στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου από όπου αποφοίτησε το 1962, οπότε έκανε το ντεμπούτο της στο θέατρο σανίδι με την παράσταση «Απόψε αυτοσχεδιάζουμε».

Σταθμός στην καριέρα της υπήρξε η συμμετοχή της στη ραδιοφωνική σειρά «Σπίτι των Ανέμων».

Βραβεύτηκε με το Α’ Βραβείο Γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Η αγάπη άργησε μια μέρα» του Κώστα Κουτσομύτη.

Όπως έγινε γνωστό η κηδεία της θα γίνει τη Δευτέρα 6 Ιουλίου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέθανε η ηθοποιός Αφροδίτη Γρηγοριάδου (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.