ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, η «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα!

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή, αφού «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών η Κατερίνα Ζιώγου, η οποία έγινε γνωστή από το ρόλο της «Ντορίτας» στο Ντόλτσε Βίτα. Η γνωστή ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικήτρια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, πριν από...
Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, η «Ντορίτα»  του  Ντόλτσε Βίτα!

Μία πολύ δυσάρεστη είδηση έγινε γνωστή, αφού «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 49 ετών η Κατερίνα Ζιώγου, η οποία έγινε γνωστή από το ρόλο της «Ντορίτας» στο Ντόλτσε Βίτα.

Η γνωστή ηθοποιός έδινε μάχη με τον καρκίνο του πνεύμονα, ωστόσο δεν κατάφερε να βγει νικήτρια, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της, πριν από 10 μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πλατεία Συντάγματος: Γέμισε ποντίκια! –Μεγάλη επιχείρηση μυοκτονίας!

Συγκεκριμένα, εδώ και πολύ καιρό είχε χαθεί τόσο από τα τηλεοπτικά αλλά και από τα θεατρικά δρώμενα, θέλοντας χώρο και χρόνο για να διαχειριστεί τα όσα περνούσε.

Η Κατερίνα Ζιώγου, που διέμενε στο Κουκάκι, άφησε πίσω της μία κορούλα 15 ετών.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέθανε η ηθοποιός Κατερίνα Ζιώγου, η «Ντορίτα» του Ντόλτσε Βίτα!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.