ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο 30χρονος δημοσιογράφος Δαφνής – Ήταν ιατρικό λάθος;

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, κάνοντας λόγο για λάθος των γιατρών που έφτασε να του στερήσει τη ζωή. Σε ηλικία μόλις 30 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής, με τη συνάδελφό του, Μάγδα Τσέγκου να δημοσιοποιεί το γεγονός, με ανάρτησή της στα social media. Όπως τονίζει, ο...
Πέθανε ο 30χρονος δημοσιογράφος Δαφνής – Ήταν ιατρικό λάθος;

Την θλιβερή είδηση έκανε γνωστή η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, κάνοντας λόγο για λάθος των γιατρών που έφτασε να του στερήσει τη ζωή.

Σε ηλικία μόλις 30 ετών άφησε την τελευταία του πνοή ο δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής, με τη συνάδελφό του, Μάγδα Τσέγκου να δημοσιοποιεί το γεγονός, με ανάρτησή της στα social media.

Όπως τονίζει, ο Αναστάσης Δαφνής αγωνίστηκε για δυόμιση μήνες με 14 χειρουργεία, μένοντας 77 ημέρες στο νοσοκομείο ενώ κάνει λόγο για λάθος των γιατρών που του στέρησε τη ζωή.

«Έφυγε ο αγαπητός δημοσιογράφος και χρόνια φίλος Αναστάσης Δαφνής.
Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία 30 ετών .Έτσι ήταν πάντα από την πρώτη ημέρα που τον είχα μαθητή μου στη σχολή δημοσιογραφίας πριν χρόνια μέχρι και την τελευταία ημέρα που τον είδα στις γιορτές. «Το αστεράκι μου» τον φώναζα.
Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αθήνα: Ουρά από νωρίς για μία ξαπλώστρα (video)

Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών .
Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα , πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι .
Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία .
Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν !
Η δικαιοσύνη πιστεύω θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα .

Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε .
Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα.
Πριν πέντε χρόνια έφυγε ο πατερας του τώρα εκείνος .

Και όλοι μας να ευχαριστήσουμε την Χρυσάνθη @xrysakist
που μας ενημέρωνε κάθε ημέρα για την πορεία της υγείας του», ανέφερε στο μήνυμά της.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Έφυγε ο αγαπητός δημοσιογράφος και χρόνια φίλος Αναστάσης Δαφνής. Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμογελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία 30 ετών .Έτσι ήταν πάντα από την πρώτη ημέρα που τον είχα μαθητή μου στη σχολή δημοσιογραφίας πριν χρόνια μέχρι και την τελευταία ημέρα που τον είδα στις γιορτές. «Το αστεράκι μου» τον φώναζα. Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών . Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα , πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι . Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία . Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν ! Η δικαιοσύνη πιστεύω θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα . Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε . Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα. Πριν πέντε χρόνια έφυγε ο πατερας του τώρα εκείνος . Και όλοι μας να ευχαριστήσουμε την Χρυσάνθη @xrysakist που μας ενημέρωνε κάθε ημέρα για την πορεία της υγείας του . #athens #sosad😢 #myfriend #lostfriend #deth #greece #nohope #budday #day #instabud

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Magda Tsegkou/Μάγδα Τσέγκου ✨🌟 (@magdatsegkou) στις

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέθανε ο 30χρονος δημοσιογράφος Δαφνής – Ήταν ιατρικό λάθος;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.