ΚΟΙΝΩΝΙΑ

«Έφυγε» ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Θρήνος στην ελληνική δημοσιογραφία, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε από την ζωή ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος. Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος εδώ και χρόνια έδινε μάχη με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του επιβαρύνθηκε, με αποτέλεσμα την Κυριακή να αφήσει την τελευταία του πνοή. Ο γνωστός δημοσιογράφος γεννήθηκε στον Πειραιά,...
«Έφυγε» ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος

Θρήνος στην ελληνική δημοσιογραφία, καθώς τα ξημερώματα της Κυριακής έφυγε από την ζωή ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος.

Ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος εδώ και χρόνια έδινε μάχη με τα σοβαρά προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε αλλά το τελευταίο διάστημα η κατάστασή του επιβαρύνθηκε, με αποτέλεσμα την Κυριακή να αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο γνωστός δημοσιογράφος γεννήθηκε στον Πειραιά, σπούδασε Θεολογία και Δημοσιογραφία, ενώ εργάστηκε σε κάθε είδους Μέσο Μαζικής Ενημέρωσης στην χώρα μας, διατελώντας ανταποκριτής στο Στρασβούργο και τις Βρυξέλλες, ενώ υπήρξε εξωτερικός συνεργάτης του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Αθήνα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο ««Έφυγε» ο Χρίστος Χαραλαμπόπουλος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.