ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε ο «Νικηφόρος» των «Δύο ξένων»

Έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος ηθοποιός Δημήτρης Τσούτσης, ο οποίος έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στους «Δύο ξένους».
Πέθανε ο «Νικηφόρος» των «Δύο ξένων»

 Δημήτρης Τσούτσης: Θλίψη σκόρπισε στο καλλιτεχνικό στερέωμα η είδηση του θανάτου του αγαπημένου ηθοποιού. Έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό από τη συμμετοχή του στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Δύο ξένοι».

Συγκεκριμένα υποδυόταν τον Νικηφόρο Κασιμάτη, τον καναλάρχη και φλερτ της Ντένης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Mega: Πότε κάνει τελικά πρεμιέρα το κανάλι του Μαρινάκη

Ο ηθοποιός είχε παίξει και στη σειρά «Λαβ Σόρρυ» (όπου υποδυόταν τον νονό της Λίλης).

Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει το βιβλίο του με τίτλο «To whom It may concernm», με 272 μικρά κείμενα σχετικά με το θέατρο, την καθημερινότητα, την ιστορία, τις μακαρονάδες, τις προσωπικές μου εμπειρίες και αναμνήσεις, την πολιτική, την γραμματική, το συντακτικό, την φιλία, τον έρωτα, το σεξ… την ζωή.

Ο Δημήτρης Τσούτσης, υπηρέτησε Εθνικού θεάτρου, με δεκάδες συμμετοχές σε παραστάσεις, είχε σαν χόμπι τη ζωγραφική και μάλιστα είχε κάνει και ατομικές εκθέσεις.

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέθανε ο «Νικηφόρος» των «Δύο ξένων»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.