ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η Κατερίνα Σαραντοπούλου

Σε ηλικία 47 ετών έφυγε από τη ζωή η πρώην κολυμβήτρια και επιχειρηματίας, Κατερίνα Σαραντοπούλου.
Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η Κατερίνα Σαραντοπούλου

Σε ηλικία μόλις 47 ετών έπειτα από άνιση μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, απεβίωσε η πρώην κολυμβήτρια και επιχειρηματίας, Κατερίνα Σαραντοπούλου.

Η Κατερίνα Σαραντοπούλου υπήρξε αθλήτρια της κολύμβησης στον Πανιώνιο από το 1979 έως το 1992 και στη συνέχεια στον σύλλογο της Γλυφάδας με πολλές συμμετοχές σε Πανελλήνια-Πανευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα. Αθλήτρια της Εθνικής Ομάδας από το 1986. Με την συμμετοχή της στους Μεσογειακούς που έγιναν στην Αθήνα το 1996 ξεκίνησε την πορεία της ως εκπρόσωπος του ΕΟΤ στην διαφημιστική καμπάνια για τις παραλίες της Ελλάδας.

Την ίδια χρονιά ξεκίνησε και την εργασία της ως Casting Director στην εταιρεία παραγωγής διαφημιστικών ταινιών (Kino Production). Το 1997 έκανε το πρώτο της μεγάλο event συμμετέχοντας στην παραγωγή της Έναρξης και Λήξης του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Στίβου με σκηνοθέτη τον Βαγγέλη Παπαθανασίου. Στην συνέχεια, και μέχρι το 2008, συμμετείχε σε αρκετά events και οργανώσεις εκδηλώσεων, παραγωγές διαφημιστικών ταινιών και συναυλιών για πολλούς γνωστούς καλλιτέχνες.

Μετά από ειδικές σπουδές επάνω στο καλλιτεχνικό μακιγιάζ και χτένισμα ειδικών περιστάσεων που έκανε στο Manchester άνοιξε το 2009 το δικό της κομμωτήριο στην Νέα Σμύρνη. Παράλληλα είχε συμμετοχή σε πολλές παραστάσεις της Λυρικής Σκηνής, του Μεγάρου Αθηνών και του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά.

Δείτε την ομιλία της στο 1:14.22:

Διαβάστε Επίσης:

Σύλληψη μοντέλου για ναρκωτικά: «Η αστυνομία αφού παρακολουθούσε…δεν είδε από που τα πήρε»

ΠΑΟΚ: Πονοκέφαλος για τον Ραζβάν Λουτσέσκου ενόψει ΠΑΣ Γιάννινα

Επίθεση με Βιτριόλι: Συγκλονίζει η Ιωάννα λίγο πριν την κρίσιμη δίκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η Κατερίνα Σαραντοπούλου», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.