ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος που σκότωσε τον νονό του

Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για τον εντοπισμό του πτώματος
Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος που σκότωσε τον νονό του

Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα τη Δευτέρα ο 21χρονος που σκότωσε τον νονό του.

Στο μεταξύ, άκαρπες παραμένουν οι έρευνες των αστυνομικών στο ΧΥΤΑ Άνω Λιοσίων για τον εντοπισμό του πτώματος του 52χρονου, ο οποίος δολοφονήθηκε, από τον 21χρονο βαφτισιμιό του στα Πετράλωνα, σύμφωνα με την ομολογία του ίδιου και της μητέρας του.

Το αποτρόπαιο έγκλημα αποκαλύφθηκε το Σάββατο, μετά από καταγγελία γνωστών του θύματος που τον συναντούσαν κάθε μέρα στο καφενείο της γειτονιάς αλλά έχασαν τα ίχνη του τις τελευταίες μέρες.

Όταν οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του βαφτισιμιού ο οποίος φιλοξενούσε το θύμα, αυτός τους είπε ότι σκότωσε το νονό του, τον τεμάχισε και πέταξε τα μέλη του στα σκουπίδια.

Στο σπίτι ήταν και η μητέρα του νεαρού, η οποία στην κατάθεση της ισχυρίστηκε ότι ο γιος της της είπε την περασμένη Πέμπτη να φύγει λίγο από το σπίτι «γιατί είχε κάτι να τακτοποιήσει με το νονό του» και όταν γύρισε της είπε ότι τον σκότωσε.

Τόσο η μητέρα όσο και ο γιός έχουν ψυχολογικά προβλήματα, για αυτό η γυναίκα διακομίσθηκε και νοσηλεύεται στην ψυχιατρική κλινική του Γενικού Κρατικού Νοσοκομείου «Γεώργιος Γεννηματάς».

Πηγή: dikaiologitika.gr

 

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετράλωνα: Στον εισαγγελέα ο 21χρονος που σκότωσε τον νονό του», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.