ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Έρχεται νέα αύξηση σοκ – Σε απόγνωση οι Έλληνες πολίτες!

Σε αδιέξοδο οι Έλληνες πολίτες με φόντο το πετρέλαιο θέρμανσης - Νέα αύξηση σοκ!
Πετρέλαιο θέρμανσης: Έρχεται νέα αύξηση σοκ – Σε απόγνωση οι Έλληνες πολίτες!

Σοκ προκαλεί για ακόμη μια χρονιά το πετρέλαιο θέρμανσης καθώς έρχεται νέα αύξηση στην τιμή του λίτρου, που οδηγεί σε απόγνωση τους Έλληνες πολίτες!

Πιο συγκεκριμένα, με τα δεδομένα των τελευταίων ημερών, η τιμή διαμορφώνεται κοντά στο 1,45 ευρώ το λίτρο και όλα αυτά λίγες ημέρες πριν την έναρξη της διάθεσης (Παρασκευή 13 Οκτωβρίου) του στην αγορά.

Πετρέλαιο θέρμανσης: Έρχεται νέα αύξηση σοκ – Σε απόγνωση οι Έλληνες πολίτες!

Ο λόγος αυτής της νέας αύξησης φέρεται να είναι η πτώση των διεθνών τιμών ενώ αξίζει να θυμίζουμε πως η κρατική επιδότηση δεν προβλέπεται να υπάρξει φέτος.

Όσον αφορά το βασικό επίδομα υπολογισμού από την Κυβέρνηση, αυτό βρίσκεται στα 350 € (ίδιο με πέρυσι) και το ποσό επιδόματος θα κυμαίνεται από 100€ έως 800€.

Ειδικότερα, επιδοτούνται: πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα, πέλλετ ενώ «κόφτης» αναμένεται να μπει σε ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους με ετήσιο τζίρο έως 80.000€.

Ακόμη, για το επίδομα θέρμανσης υπάρχουν και τα νέα διευρυμένα κριτήρια σύμφωνα με τα οποία ο άγαμος θα πρέπει να έχει εισόδημα έως 16.000€ ενώ ο έγγαμος έως 24.000€ + 5.000 €/παιδί (από 3.000 €).

Τέλος και όσον αφορά μια μονογονεϊκή οικογένεια, απαιτείται εισόδημα που δεν θα ξεπερνά τις 24.000 € +5.000 €/παιδί.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετρέλαιο θέρμανσης: Έρχεται νέα αύξηση σοκ – Σε απόγνωση οι Έλληνες πολίτες!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.