ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Έρχεται νέα αύξηση στην τιμή του λίτρου!

Άσχημα νέα για όσους χρησιμοποιούν πετρέλαιο θέρμανσης, αφού θα δουν την τιμή να παίρνει την ανιούσα.
Πετρέλαιο θέρμανσης: Έρχεται νέα αύξηση στην τιμή του λίτρου!

Πολύ άσχημα είναι τα πράγματα για όσους έχουν ως μέσο θέρμανσης το πετρέλαιο, αφού σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, θα δούμε αύξηση στην τιμή του λίτρου.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Πρατηριούχων και Εμπόρων Καυσίμων, Γιώργος Ασμάτογλου, ήταν αυτός που έκανε τις αποκαλύψεις, τονίζοντας ότι μέσα στην εβδομάδα θα δούμε τουλάχιστον 7 λεπτά πάνω την τιμή.

Ξεκαθάρισε λοιπόν ότι στις 15 Νοεμβρίου λήγει η περίοδος της έκπτωσης των 7 λεπτών που κάνουν τα διυλιστήρια, αφού είχε στο παρελθόν δοθεί παράταση.

Πλέον αυτή η έκπτωση δε θα ισχύει οπότε από τις 16 Νοεμβρίου και έπειτα θα δούμε σίγουρα την αύξηση στο πετρέλαιο θέρμανσης.

Όσο πάει η κατάσταση δυσκολεύει ακόμα περισσότερο για τους πολίτες, που έχουν να αντιμετωπίσουν την ακρίβεια σε όλα τα προϊόντα.

Το επίδομα θέρμανσης έχει ακόμα ένα μήνα για να δοθεί ως βοήθημα, με τις αιτήσεις να έχουν ξεκινήσει στο myθέρμανση και σίγουρα μόνο του δε θα φτάνει για να καλύψει τις ανάγκες των δικαιούχων.

Έτσι πρέπει άμεσα η κυβέρνηση να σκεφτεί και να δώσει λύσεις, προκειμένου οι πολίτες να καταφέρουν να σταθούν στα πόδια τους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετρέλαιο θέρμανσης: Έρχεται νέα αύξηση στην τιμή του λίτρου!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Στέλιος Ανδρικάκης

Ο Στέλιος Ανδρικάκης γεννήθηκε στην Αθήνα στις 23/5/1992. Από μικρή ηλικία άρχισε την ενασχόληση του με διάφορα αθλήματα και κυρίως με την κολύμβηση, ωστόσο το άνοιγμα του ραδιοφώνου σε μία αθλητική εκπομπή άλλαξε τελείως την οπτική και τα «θέλω» του. Η αγάπη του για την αθλητική δημοσιογραφία και το ραδιόφωνο άρχισε να μεγαλώνει και έτσι το Κέντρο Αθλητικού Ρεπορτάζ στο οποίο φοίτησε ήταν μονόδρομος. Μετά από την πορεία του σε αρκετά sites, ήρθε η πρόταση από το Sportime, στο οποίο και βρίσκεται από το 2018 μέχρι και σήμερα.