ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετρέλαιο θέρμανσης: Τελευταίες ημέρες αιτήσεων για το επίδομα – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Τελειώνει η προθεσμία για το επίδομα θέρμανσης - Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση και πότε θα πληρωθούν
Πετρέλαιο θέρμανσης: Τελευταίες ημέρες αιτήσεων για το επίδομα – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές

Στο φινάλε της φτάνει η προθεσμία για το επίδομα στο πετρέλαιο θέρμανσης. Οι δικαιούχοι έχουν μερικές ακόμη ημέρες μπροστά τους προκειμένου να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους στην ειδική πλατφόρμα του MyΘέρμανση (www.aade.gr).

Πιο συγκεκριμένα, όσοι δεν πρόλαβαν να υποβάλουν την αίτηση του έως τις 9 Δεκεμβρίου για να καρπωθούν το επίδομα, θα έχουν μια ακόμη ευκαιρία έως τις 13 Ιανουαρίου.

Η ΑΑΔΕ άνοιξε ξανά την ειδική πλατφόρμα για τοπετρέλαιο θέρμανσης, που όσοι έλαβαν πέρυσι επίδομα και προμηθευτούν πετρέλαιο θέρμανσης, θα δουν φέτος περισσότερα χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό τους καθώς το επίδομα για τους περσινούς δικαιούχους αυξάνεται και αναμένεται να πληρωθεί έως τις 28 Φεβρουαρίου.

Ακόμη, θα υπάρξει διεύρυνση των δικαιούχων, λόγω αύξησης των εισοδηματικών ορίων ενώ επιδοτούνται: Πετρέλαιο, φυσικό αέριο, υγραέριο, καυσόξυλα, pellet, κηροζίνη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετρέλαιο θέρμανσης: Τελευταίες ημέρες αιτήσεων για το επίδομα – Πότε θα γίνουν οι πληρωμές», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.