ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό ήταν το πρωτο επισκεπτήριο – Τι ζήτησε

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος για βαριές κατηγορίες και ζήτησε κάτι από την γυναίκα του όταν τον επισκέφτηκε.
Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό ήταν το πρωτο επισκεπτήριο – Τι ζήτησε

Ο Πέτρος Φιλιππίδης κρίθηκε προφυλακιστέος για βαριές κατηγορίες και ζήτησε κάτι από την γυναίκα του όταν τον επισκέφτηκε.

Πέτρος Φιλιππίδης: Κάνει τα πάντα για να βγει από την φυλακή, όπως γράψαμε πριν από λίγες μέρες.

Ο γνωστός ηθοποιός έχει προφυλακιστεί, με τις κατηγορίες για έναν βιασμό και δύο απόπειρες βιασμού. Η σύζυγός του, Ελπίδα Νίνου, τον επισκέφτηκε στις φυλακές Τριπόλεως, όπου και κρατείται.

Όταν την είδε λύγισε, ενώ αντέδρασε έντονα, όταν ο σωφρονιστικός υπάλληλος του τόνισε πως ο χρόνος του επισκεπτηρίου είχε τελειώσει. Σύμφωνα με την εφημερίδα ontime, ζήτησε από την γυναίκα του να κάνει ότι μπορεί για να το βγάλει από την φυλακή.

Εκείνη σύμφωνα με την ίδια πηγή του υποσχέθηκε πως θα είναι σε συνεχή επαφή με τους δικηγόρους του, για να αποφυλακιστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται. Μία ακόμη του επιθυμία προς αυτήν ήταν να προσέχει τον γιο τους.

Η Ελπίδα Νίνου αλλά και ο γιος του, είναι τα μόνο πρόσωπα που τον στήριξαν από την στιγμή που άρχισαν οι καταγγελίες εις βάρος του. Παρά το γεγονός πως γυναίκες συνάδελφοι του, τον κατηγορούν πως τις εξανάγκαζε να πηγαίνουν μαζί του αυτή δεν έχει φύγει από το πλευρό του.

Όλους τους τελευταίους μήνες είναι κοντά του, ενώ κατέθεσε και ως μάρτυρας υπεράσπισης του. Ενώ κατέρρευσε όταν άκουσε την απόφαση για την προφυλάκιση του.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης όλο αυτόν τον καιρό, κρατείται σε ένα θάλαμο μαζί με τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, Δημήτρη Λιγνάδη και άλλα 18 άτομα.

Αν τελικά αποφέρουν οι προσπάθειες του για αποφυλάκιση φαίνεται να επιθυμεί να παραμείνει στο ίδιο μέρος, καθώς το θεωρεί το ιδανικό περιβάλλον, καθώς δεν γίνονται επεισόδεια και δεν υπάρχουν εντάσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ρένος Χαραλαμπίδης: Άγριο ξέσπασμα για τον Πέτρο Φιλιππίδη με ατάκες φωτιά!

Σπύρος Μπιμπίλας: «Δεν έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ ο Πέτρος Φιλιππίδης» (vid)

Ολυμπιακός: Θέλει δύο μπακ! Ποια πλευρά έχει προτεραιότητα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Φιλιππίδης: Αυτό ήταν το πρωτο επισκεπτήριο – Τι ζήτησε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.