ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ – «Τουλάχιστον όχι ακόμα», λέει ο Μπιμπίλας

Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην είδηση περί διαγραφής του γνωστού ηθοποιού από το ΣΕΗ.
Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ – «Τουλάχιστον όχι ακόμα», λέει ο Μπιμπίλας

Πέτρος Φιλιππίδης: Ο Σπύρος Μπιμπίλας αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην είδηση περί διαγραφής του γνωστού ηθοποιού από το ΣΕΗ.

«Eίναι απαράδεκτα αυτά που λένε και αυτά που γράφουν από χτες. Ό,τι ακούτε και διακινείται από τη Δευτέρα είναι παντελώς αυθαίρετο. Ο Πέτρος Φιλιππίδης δεν έχει διαγραφεί. Όχι ακόμα!

Δεν υπάρχει καμία σχετική ανακοίνωση του Πειθαρχικού του Σωματείου, καταρχάς, προς στο ΔΣ. Πρέπει να γίνει συνέλευση του Σωματείου για να ψηφίσει επί της απόφασης. Έγινε ένα Πειθαρχικό Συμβούλιο κεκλεισμένων των θυρών.

Δεν είναι δυνατόν να λένε πράγματα που δεν ισχύουν. Ως πρόεδρος του ΔΣ του Σωματείου σάς λέω υπεύθυνα ότι είναι αυθαίρετο καθένας να βγαίνει να λέει ό,τι θέλει.

Εμείς δεν βιαζόμαστε επί των διαδικασιών. Τα πράγματα πρέπει να γίνουν βάσει κάποιων κανόνων. Βιάζονται όλοι πλην ημών. Ακόμα δεν έχει βγει ανακοίνωση από το Πειθαρχικό για τον Φιλιππίδη και διακινούν ψεύδη.

Επαναλαμβάνω: Για τις υποθέσεις διαγραφής εργάζεται αποκλειστικά το Πειθαρχικό. Αλλά απαιτείται μετά συνέλευση και ψηφοφορία. Έχει δουλειά πολλή ώσπου να πάμε τον Σεπτέμβρη για συνέλευση όπου θα ψηφιστούν οι προτάσεις διαγραφής», είπε ο Σπύρος Μπιμπίλας στην ιστοσελίδα sputniknews.gr.

Αγοράστε το Sportimekids και τον Super οδηγό για το Euro 2020 online. Με την αγορά 3 προϊόντων και πάνω – δωρεάν έξοδα αποστολής.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Survivor: Ξεσπάθωσε ο αδελφός της Καρολίνας για τη γυμνή εμφάνιση

Survivor – spoiler: Πότε θα γίνει ημιτελικός και τελικός!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Φιλιππίδης: Δεν έχει διαγραφεί από το ΣΕΗ – «Τουλάχιστον όχι ακόμα», λέει ο Μπιμπίλας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.