ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Κόκκαλης: Τι είπε για τον Σωκράτη Κόκκαλη που θα συζητηθεί

«Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τον εκσυγχρονισμό του Ολυμπιακού. Με το να γίνει ένας σύγχρονος αθλητικός οργανισμός».
Πέτρος Κόκκαλης: Τι είπε για τον Σωκράτη Κόκκαλη που θα συζητηθεί

Πέτρος Κόκκαλης: Τι είπε για τον πατέρα του, Σωκράτη Κόκκαλη και τον Ολυμπιακό που θα συζητηθεί.

Ο Πέτρος Κόκκαλης, σε μία εκ βαθέων συνέντευξή του στο Action 24 και την Έλενα Παπαβασιλείου, μίλησε για τον πατέρα του, Σωκράτη Κόκκαλη, για τον Ολυμπιακό αλλά και για το δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Πέτρος Κόκκαλης χαρακτήρισε μάλιστα τον πατέρα του Σωκράτη ως «δύναμη της φύσης» ενώ υπογράμμισε πως τον έβλεπε και τον βλέπει σαν ήρωα.

«Ο πατέρας μου είναι μία πολύ δυναμική προσωπικότητα, με καταπληκτικό γέλιο, μία δύναμη της φύσης, οπότε ναι, εγώ τον έβλεπα σαν ήρωα, ακόμα και πολυ μεγάλος, μέχρι και τώρα μη σας πω.», είπε ο Πέτρος Κόκκαλης.

ΤΡΕΛΟ ΜΠΟΝΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ

Πέτρος Κόκκαλης: Τι είπε για τον Σωκράτη Κόκκαλη που θα συζητηθεί

Σύμφωνα μάλιστα με τον Π. Κόκκαλη ο πατέρας του δεν ήταν καθόλου αυστηρός ενώ έχει όπως τόνισε καταπληκτικό χιούμορ.

Ο Πέτρος Κόκκαλης χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως μία από τις σημαντικότερες εκφράσεις του ελληνικού πολιτισμού και είπε για τους ερυθρόλευκους πως αποτελούν «οικογένεια και έναν ολόκληρο κόσμο».

«Ασχολήθηκα πάρα πολύ με τον εκσυγχρονισμό του Ολυμπιακού. Με το να γίνει ένας σύγχρονος αθλητικός οργανισμός», σημείωσε, κάνοντας λόγο για το νέο γήπεδο, το καινούργιο προπονητικό κέντρο και το νέο σήμα της ομάδας.

«Ο Ολυμπιακός είναι τώρα ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος του κόσμου», συμπλήρωσε.

Αναφορικά με τα Τέμπη, ο Πέτρος Κόκκαλης υπογράμμισε πως με την κακοδιοίκηση εκθέτουμε τους πολίτες σε κίνδυνο, μίλησε για «κουλτούρα συγκάλυψης» και άρνηση να «βγει όλη η αλήθεια στο φως» καθώς και για προσπάθεια να προστατευθούν άνθρωποι που έχουν ευθύνες.

Διαβάστε επίσης:

Survivor: Απρέπεια Ατζούν προς τον Ολυμπιακό – Άρχισε να παραπαίει σοβαρά τα τελευταία 3 χρόνια

Ολυμπιακός: Ο Πογέτ έβαλε πονοκέφαλο στον Μεντιλίμπαρ και μεγάλο δίλημμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Κόκκαλης: Τι είπε για τον Σωκράτη Κόκκαλη που θα συζητηθεί», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.