Πέτρος Τστσόπουλος: «Έκρηξη» με Ραχήλ Μακρή - «Αυτό το θλιβερό σκ@τ@ψυχο υποκείμενο...»

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε σκληρή απάντηση στη Ραχήλ Μακρή για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος έδωσε σκληρή απάντηση στη Ραχήλ Μακρή για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη.

Ο Πέτρος Τατσόπουλος εμφανίστηκε έξαλλος με την Ραχήλ Μακρή, με αφορμή την ανάρτησή της για τον θάνατο του δημοσιογράφου Νίκου Ζαχαριάδη.

Ο γνωστός συγγραφέας Πέτρος Τατσόπουλος έγραψε για τη Ραχήλ Μακρή:

«Η ΥΒΡΙΣ

Ειλικρινά, ζητάω συγγνώμη γι’ αυτήν την ανάρτηση. Εάν μπορούσα να επισυνάψω μια προειδοποίηση, δεν θα ήταν ‘Απομακρύνετε τα μικρά παιδιά’, θα ήταν ‘Απομακρυνθείτε όλοι’. Θα μου επιτρέψετε επίσης να αγνοήσω το φύλο του συγκεκριμένου ατόμου. Είτε είναι γυναίκα, είτε είναι άνδρας, μου είναι αδιάφορο, αν όχι αποπροσανατολιστικό -για εμένα θα είναι ‘αυτό το θλιβερό υποκείμενο’, γένους ουδετέρου. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο, λοιπόν, δεν διάβασε ποτέ την ‘Αντιγόνη’ -και αν την διάβασε, δεν πήρε χαμπάρι Χριστό. Αυτό το θλιβερό υποκείμενο επιτέλεσε τη μεγαλύτερη ύβρι από τις ύβρεις: δεν σεβάστηκε έναν προ ολίγων ωρών νεκρό, μόνο και μόνο επειδή ο νεκρός, όσο βρισκόταν εν ζωή, της ασκούσε κριτική, όπως ασκούσε κριτική και σε αναρίθμητους άλλους, όπως -εξίσου γενναία- ασκούσε κριτική και στον εαυτό του. Αυτό το θλιβερό σκατόψυχο υποκείμενο αξίζει την ισόβια περιφρόνησή μας».

Η ανάρτηση της Ραχήλ Μακρή που έφερε την…έκρηξη

Μία αδιανόητη ανάρτηση για τον θάνατο του Νίκου Ζαχαριάδη έκανε η Ραχήλ Μακρή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Λίγες ώρες μετά τον αιφνίδιο θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου, ο οποίος έχασε τη ζωή του κατά τη διάρκεια επαγγελματικού ραντεβού, η Ραχήλ Μακρή έγραψε στο facebook: «Σήμερα γιορτάζει όλη η γη. Δημ..κάφρος που με έβριζε μάς άδειασε τη γωνιά». Η ανάρτησή της προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων από χρήστες στα social media.

Η γνώμη σας μετρά. Σχολιάστε το άρθρο