ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης

Τι είπε ο γιατρός που τον χειρούργησε
Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης

Πέτρος Τατσόπουλος:  Εξήλθε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκρατείου Νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, ο πολιτικός νοσηλεύεται σε θάλαμο νοσηλείας και παρακολουθείται επισταμένως,

«Συνήθως, αυτά τα περιστατικά πεθαίνουν, δεν τα προλαβαίνεις», επεσήμανε ο γιατρός που τον χειρούργησε.

Τη στιγμή που έφτασε στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τον κ. Λυμπεριάδη: «Είχε ρήξη αορτής. Είχε σπάσει η αορτή και είχε γεμίσει αίμα στο περικάρδιο και πίεζε την καρδιά».

Και προσέθεσε: «Είχε σχεδόν μηδέν πίεση. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο. Τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό, ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε ανοίγοντας».

Μετά την αποχώρηση του Πέτρου Τατσόπουλου από το πλατό της εκπομπής ο παρουσιαστής έδωσε διευκρινίσεις και ευχήθηκε όλα να πάνε καλά.

«Είχαμε ένα δυσάρεστο περιστατικό, είχαμε την λιποθυμία του κ. Τατσόπουλου. Ήταν εδώ μαζί μας μαζί με τον γιατρό τον κ. Λύρα να παρουσιάσουν ένα θέμα. Είναι μαζί του και ο κ. Βίτσας, έχουμε ενημερώσει και το ασθενοφόρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, ο Πέτρος είναι γερός».

Κάντε Like στη σελίδα του Sportime στο Facebook για να μαθαίνετε με υπευθυνότητα και άποψη ό,τι συμβαίνει στον αθλητικό κόσμο και όχι μόνο. Η ομάδα του Sportime είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμη για να απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Στείλτε στο Inbox για όποια απορία έχετε και θα λάβετε άμεση απάντηση. Ένα Like και… μένεις ενημερωμένος όλο το 24ωρο σχετικά με όσα γίνονται!

Διαβάστε ακόμη:

Πέτρος Τατσόπουλος: Έτσι τον έσωσε ο Γιάννης Λύρας! (vids)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτρος Τατσόπουλος: Βγήκε από τη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.