ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πετρούπολη: Θύματα επίθεσης έπεσαν τρεις ανήλικοι από Ρομά στο Άλσος

Τι καταγγέλλει ο διευθυντής του 11ου Γυμνασίου Ιλίου Κωνσταντίνος Κουκάκης
Πετρούπολη: Θύματα επίθεσης έπεσαν τρεις ανήλικοι από Ρομά στο Άλσος

Επίθεση Ρομά σε ανήλικους στο Άλσος Αγίου Δημητρίου καταγγέλλει διευθυντής Γυμνασίου.

Σύμφωνα με καταγγελία που κάνει επώνυμα ο διευθυντής του 11ου Γυμνασίου Ιλίου Κωνσταντίνος Κουκάκης, ανήλικος Ρομά επιτέθηκε το βράδυ της Κυριακής σε τρεις ανήλικους στην περιοχή του Άλσους Αγίου Δημητρίου στην Πετρούπολη και με την απειλή σωματικής βίας τους έκλεψε τα κινητά τηλέφωνα.

Ο κ. Κουκάκης θα προβεί στο Αστυνομικό τμήμα της Πετρούπολης για να υποβάλλει μήνυση για το συμβάν.

Πιο συγκεκριμένα, η επίθεση συνέβη κατά τις 8.30 μ.μ. στο Άλσος Αγίου Δημητρίου και ο ανήλικος Ρομά, γύρω στην ηλικία των 16, αφού πήγαινε δια της βίας τα τρομοκρατημένα από την επίθεση παιδιά ηλικίας περίπου 15 ετών στο χώρο του Λυκείου κάτω από το Άλσος, τους αποσπούσε τα κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα πάντα με την περιγραφή που έδωσε ο κ. Κουκάκης, ο ανήλικος Ρομά έχει ξυρισμένο κεφάλι, τατουάζ στο χέρι, χαρακτηριστικά μεγάλα αυτιά, χωρίς να γνωρίζουμε πάντως άλλα στοιχεία, αν δηλαδή έχει επαναληφθεί από άτομο με τα ίδια χαρακτηριστικά ανάλογη επίθεση στο ίδιο μέρος.

Το συμβάν ασφαλώς αναδεικνύει μεταξύ άλλων το σοβαρό πρόβλημα έλλειψης αστυνόμευσης της περιοχής που ουκ ολίγες φορές έχει γίνει στόχος ανηλίκων Ρομά.

ΠΗΓΗ: ΗΧΩ Ιλίου – Πετρούπολης

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πετρούπολη: Θύματα επίθεσης έπεσαν τρεις ανήλικοι από Ρομά στο Άλσος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.