ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: «Απαγορεύεται το σούβλισμα αρνιού – Εξετάζεται χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις» (vid)

Ο Στέλιος Πέτσας μίλησε για το συνωστισμό στις τράπεζες τον χρονικό περιορισμό στις μετακινήσεις, αλλά και τα μέτρα ενόψει του Πάσχα.
Πέτσας: «Απαγορεύεται το σούβλισμα αρνιού – Εξετάζεται χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις» (vid)

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας και αναφέρθηκε στα μέτρα που προτίθεται να λάβει η Ελλάδα ενόψει Πάσχα.

Συγκεκριμένα  όσον αφορά την έξοδο στις επαρχίες, το ψήσιμο του αρνιού, αλλά και τις λειτουργίες της εκκλησίας για την Μεγάλη Εβδομάδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Υπολογισμοί σοκ: Έως και μισό εκατομμύρια νεκροί στην Ελλάδα από κορονοϊό αν δεν είχαν ληφθεί μέτρα! (vid)

Ακόμη ο κ. Πέτσας τοποθετήθηκε σχετικά με την πρόταση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη προς υπουργούς και βουλευτές να δώσουν το 50% του μισθού τους για τη μάχη κατά του κορονοιού.

Εξάλλου, αναφέρθηκε και στον συνωστισμό που παρατηρήθηκε στις τράπεζες τα τελευταία 24ωρα λόγω συντάξεων και αποκάλυψε πως η κυβέρνηση εξετάζει το ενδεχόμενο  να θέσει περιορισμό στις μετακινήσεις.

Δείτε όσα είπε ο κ. Πέτσας για το Πάσχα και τα μέτρα που θα ληφθούν

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας: «Απαγορεύεται το σούβλισμα αρνιού – Εξετάζεται χρονικός περιορισμός στις μετακινήσεις» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.