ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: «Δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο για μια περαιτέρω διεύρυνση των μετακινήσεων μέσα στις γιορτές, πέραν της μετατόπισης της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21:00 στις 22:00
Πέτσας: «Δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο»

Όλα όσα είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Ο Στέλιος Πέτσας, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο για μια περαιτέρω διεύρυνση των μετακινήσεων μέσα στις γιορτές, πέραν της μετατόπισης της απαγόρευσης κυκλοφορίας από τις 21:00 στις 22:00 στο πλαίσιο της εφαρμογής του click away στο λιανεμπόριο.

«Δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο για τις μετακινήσεις. Είπαμε ότι εφόσον ανοίγει το λιανεμπόριο για click away, μεταθέτουμε την απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 9 στις 10 το βράδυ.

Άρα, η απαγόρευση από αύριο βράδυ Κυριακής και μέχρι τις 7 Ιανουαρίου, θα ισχύει από τις 10 μέχρι τις 5 το πρωί», τόνισε ο κ. Πέτσας μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της παράτασης των ωρών μετακίνησης, ειδικά για τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υπογράμμισε:

«Δεν θα έχουμε επέκταση για μετά τα μεσάνυχτα. Από εκεί και πέρα, έχουμε πει ότι για το ρεβεγιόν θα είναι η οικογένεια μόνη της ή το πολύ-πολύ με ακόμη μία οικογένεια ή 9 άτομα.

Η απάντηση στο ερώτημα πώς θα κάνουμε ρεβεγιόν, είναι με ασφάλεια. Το επόμενο ζήτημα είναι αν θα προβλεφθεί κάποια ειδική διαδικασία, ώστε να μπορεί κάποιος να πάει στο σπίτι συγγενικού ή φιλικού του προσώπου. Αυτό θα το δούμε τις επόμενες ημέρες».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας: «Δεν πρόκειται να διευρυνθεί άλλο το ωράριο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.