ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας για Τουρκία: «Δεν φοβόμαστε – Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο»

«Δεν φοβόμαστε. Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο.», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ μιλώντας για τις τουρκικές προκλήσεις στα σύνορα. «Αναδεικνύουμε παντού ότι δεν υπάρχει έννομη ενέργεια από την πλευρά της Τουρκίας.» Επίσης, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη από τις ΗΠΑ. «Σαφής καταδίκη της Τουρκίας και πλήρης αναγνώριση των...
Πέτσας για Τουρκία: «Δεν φοβόμαστε – Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο»

«Δεν φοβόμαστε. Προετοιμαζόμαστε για κάθε ενδεχόμενο.», είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας στον ΣΚΑΪ μιλώντας για τις τουρκικές προκλήσεις στα σύνορα.

«Αναδεικνύουμε παντού ότι δεν υπάρχει έννομη ενέργεια από την πλευρά της Τουρκίας.» Επίσης, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι είναι πολύ σημαντική η υποστήριξη από τις ΗΠΑ. «Σαφής καταδίκη της Τουρκίας και πλήρης αναγνώριση των ελληνικών θέσεων.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κύπρος: Βέτο στην ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ!

Τα νησιά έχουν ΑΟΖ και υφαλοκρηπίδα και το αναγνωρίζει η διεθνής κοινότητα, είπε ο κ. Πέτσας.

«Έχουμε πολύ σαφές πλεονέκτημα. Η δική μας προετοιμασία και τα σωστά μηνύματα που στέλνουμε παντού θα συμβάλλουν ώστε να μην έχουμε περαιτέρω ζητήματα.»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας για Τουρκία: «Δεν φοβόμαστε – Έτοιμοι για κάθε ενδεχόμενο»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.