ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: Η απάντηση στις φήμες για τον Σωτήρη Τσιόδρα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε γνωστός στην Ελλάδα από την καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα του κορονοϊού πριν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ωστόσο τώρα δεν βγαίνει πλέον στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά. Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο λοιμωξιολόγος έχει διάσταση απόψεων με την κυβέρνηση στο θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας...
Πέτσας: Η απάντηση στις φήμες για τον Σωτήρη Τσιόδρα

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε γνωστός στην Ελλάδα από την καθημερινή ενημέρωση για τα κρούσματα του κορονοϊού πριν και κατά τη διάρκεια της καραντίνας, ωστόσο τώρα δεν βγαίνει πλέον στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στο πλευρό του Νίκου Χαρδαλιά.

Πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν πως ο λοιμωξιολόγος έχει διάσταση απόψεων με την κυβέρνηση στο θέμα της αντιμετώπισης της πανδημίας και πως γι’ αυτό έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Ωστόσο, ο Στέλιος Πέτσας έδωσε τη δική του απάντηση στο θέμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός-Πέτσας: Υποχρεωτική χρήση μάσκας και στους εξωτερικούς χώρους των πλοίων!

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος στην καθιερωμένη ενημέρωση των δημοσιογράφων τόνισε πως ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έχει αποσυρθεί και δεν υπάρχει κάποιο θέμα.

Αντιθέτως παραμένει επικεφαλής της ομάδας των ειδικών και συμμετέχει κανονικά στις συσκέψεις υπό τον πρωθυπουργό για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας: Η απάντηση στις φήμες για τον Σωτήρη Τσιόδρα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.