ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας – Lockdown: «Διαφορετικό το φετινό Πάσχα – Σταδιακά θα ανοίξει η εστίαση»

Πέτσας - Lockdown: Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας σε δηλώσεις του τόνισε πως μπορεί να υπάρξει άνοιγμα και μεταξύ των περιφερειών.
Πέτσας – Lockdown: «Διαφορετικό το φετινό Πάσχα – Σταδιακά θα ανοίξει η εστίαση»

Πέτσας – Lockdown: Ο αναπληρωτής υπουργός εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας σε δηλώσεις του τόνισε πως μπορεί να υπάρξει άνοιγμα και μεταξύ των περιφερειών.

Πέτσας – Lockdown: Ο Στέλιος Πέτσας σε δηλώσεις του στο Mega τόνισε πως πρέπει όλοι να ακολουθούν τα μέτρα για να κάνουμε καλό Πάσχα.

Σε συνέντευξη του πριν λίγη ώρα στον ΑΝΤ1, o Στέλιος Πέτσας τόνισε πως το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό από το περσινό παρόλα αυτά, θα υπάρχουν και πάλι περιορισμοί. Πάντως τα ακριβή μέτρα που θα ισχύουν θα εξαρτηθούν από τους αριθμούς των θετικών κρουσμάτων των επόμενων ημερών.

Έτσι τις αποφάσεις θα τις πάρουμε μέχρι την Μεγάλη εβδομάδα. Όλοι πρέπει να τηρούν τα μέτρα για να γίνει όσο το δυνατόν καλύτερο το φετινό Πάσχα».

Όσο για τις μετακινήσεις μεταξύ των περιφερειών: «Αυτές θα επιτραπούν επίσης με συγκεκριμένες προϋποθέσεις όπως θα συμβεί και με το Πάσχα. Όσο ο κόσμος περιορίζει τις επαφές του με άτομα εκτός του στενού κοινωνικού του περίγυρου, έχει αποστάσεις και φοράει την μάσκα τα πράγματα θα είναι καλύτερα για αυτόν.

Από τις πρώτες μέρες του Μαΐου θα αρχίσει η μαζική έλευση των τουριστών δεν θα μπορούμε να λέμε στους εδώ πολίτες να μην μετακινούνται μεταξύ των περιφερειών τους.

Για την υψηλή πίεση που έχουν τα ελληνικά νοσοκομεία: «Η πίεση προέρχεται από το επιδημιολογικό φορτίο των προηγούμενων ημερών και περιμένουμε να βελτιωθεί η κατάσταση όσο περνάνε οι μέρες».

Για τους εργαζομένους και την χρήση των self-test: «Τα self test θα βοηθήσουν και τους εργαζόμενους και θα είναι εύκολο να κάνουν γνωστά τα αποτελέσματα τους, μέσω μίας πλατφόρμας όπως και στα σχολεία.

Όμως και για εδώ τι ακριβώς θα ισχύσει θα το αποφασίσουμε σε λίγες μέρες με βάση πάλι τους αριθμούς των κρουσμάτων»

Τέλος για την εστίαση και όλες τις άλλες επιχειρήσεις κατά πόσο θα στηριχτούν είπε: «Το έχουμε κάνει ήδη με το λιανεμπόριο σε Θεσσαλονίκη, Αχαϊα και Κοζάνη και σε άλλες επιχειρήσεις και θα το συνεχίσουμε με την εστίαση για να μπορέσει να ανοίξει.

Η εστίαση δεν θα αργήσει να ανοίξει σε εξωτερικούς χώρους, με αποστάσεις».

Συρίγος: «Από τα τέλη Σεπτεμβρίου του 2021 η αστυνομία στα Πανεπιστήμια» (vid)

Εκκρεμείς συντάξεις: Μεγάλη Τετάρτη οι προκαταβολές και τα αναδρομικά

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας – Lockdown: «Διαφορετικό το φετινό Πάσχα – Σταδιακά θα ανοίξει η εστίαση»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.