ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: «Μετά τις 14 Μαΐου θα ληφθούν αποφάσεις για τα SMS»

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Στέλιος Πέτσας, όπου αναφέρθηκε για τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η Κυβέρνηση και φυσικά την κατάσταση με τα SMS.
Πέτσας: «Μετά τις 14 Μαΐου θα ληφθούν αποφάσεις για τα SMS»

Στον ΣΚΑΪ μίλησε ο Στέλιος Πέτσας, όπου αναφέρθηκε για τα νέα μέτρα που ετοιμάζει η Κυβέρνηση και φυσικά την κατάσταση με τα SMS.

Καλεσμένος στον ΣΚΑΪ βρέθηκε ο Στέλιος Πέτσας, που μίλησε για το θέμα των SMS στο 13033, που πλέον έχει γίνει καθημερινότητα του πολίτη.

Συγκεκριμένα, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, αναφέρθηκε και στα μέτρα της Κυβέρνησης, με το άνοιγμα του τουρισμού και της εστίασης να είναι πλέον πάρα πολύ κοντά.

«Νομίζω ότι στις προθέσεις της κυβέρνησης να φύγει κάποια στιγμή από τη ζωή μας το SMS, νομίζω θα το αντιμετωπίσουμε μετά το Πάσχα, το θέμα εξετάζεται», είπε αρχικά ο Στέλιος Πέτσας.

Ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μετά τις 10 Μαΐου που θα ανοίξουν δραστηριότητες όπως στα σχολεία μας, και μετά τις 14 Μαΐου που προβλέπεται το άνοιγμα του τουρισμού, μέσα σε αυτό τον χρονικό ορίζοντα θα ληφθούν οι αποφάσεις. Τριάντα εννιά δισεκ. ευρώ έχουμε δώσει για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας, ακριβώς γιατί έχει αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη για την ελληνική οικονομία.

Δανειστήκαμε 22 δισεκ. ευρώ από το εξωτερικό, δηλαδή την ώρα που καθηλώνονταν τα εισοδήματα στη χώρα μας για να αντιμετωπίσουμε την πανδημία από το εξωτερικό εισέρευσαν 22 δισεκ. ευρώ για τη στήριξη της χώρας επειδή ακριβώς είχε αποκατασταθεί η εμπιστοσύνη».

Διαβάστε επίσης:

Αρνί του Πάσχα: «Τσιμπημένες» οι τιμές σε σχέση με πέρυσι – Από πόσα ευρώ ξεκινά το κιλό (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας: «Μετά τις 14 Μαΐου θα ληφθούν αποφάσεις για τα SMS»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.