ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πέτσας: Μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες απο το φθινόπωρο σε εστίαση και ψυχαγωγία

O αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μίλησε για την κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με τους μη εμβολιασμένους.
Πέτσας: Μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες απο το φθινόπωρο σε εστίαση και ψυχαγωγία

O αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, μίλησε για την κατάσταση σε ότι έχει να κάνει με τους μη εμβολιασμένους.

O αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΪ, τόνισε για μία ακόμη φορά ως εκπρόσωπος από την κυβέρνηση, πως στους κλειστούς χώρους και το φθινόπωρο θα συνεχίζουν να μπαίνουν μόνο όσοι έχουν κάνει το εμβόλιο και όσοι έχουν νοσήσει.

Επίσης αποκάλυψε πως συζητούν το ζήτημα του υποχρεωτικού εμβολιασμού στην εστίαση. Όμως προς το παρόν δεν έχουν πάρει κάποια απόφαση.

Αντίθετα το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού, για τους εκπαιδευτικούς το «έκλεισε» χθες με τις δηλώσεις του, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο κ. Πέτσας τόνισε επίσης ότι δεν έχει τεθεί θέμα αποκλεισμού των ανεμβιολίαστων από τα καταστήματα λιανεμπορίου.

Σύμφωνα με την τροπολογία που ψήφισε η κυβέρνηση την προηγούμενη Πέμπτη, η κυβέρνηση δεν αποκλείεται να επεκτείνει την υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων στο μέλλον.

Αυτό θα εξαρτηθεί αν το φθινόπωρο καταγραφεί έκρηξη των κρουσμάτων και πίεση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

Στο μικροσκόπιο φαίνεται να βρίσκονται όλοι οι ένστολοι πέρα των Ενόπλων Δυνάμεων, και η Αστυνομία, το Λιμενικό και η Πυροσβεστική.

Όπως επίσης και οι εργαζόμενοι σε κρίσιμες υποδομές, όπως για παράδειγμα στην υγεία, την ύδρευση αλλά και στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς.

Οι αποφάσεις αναμένεται να παρθούν μετά τις 23 Αυγούστου, που επαναλειτουργήσει η Βουλή, μετά την ανάπαυλα της για το καλοκαίρι.

Επίσης, υποχρεωτικός θα γίνει ο εμβολιασμός κατά του κορωνοϊού και για τους εργαζόμενους στο ΕΚΑΒ.

Πηγή: https://www.skai.gr/news/politics/parathyro-gia-ypoxreotikous-emvoliasmous-stin-estiasi-ti-eipe-o-petsas-se-skai
Follow us: @skaigr on Twitter | skaigr on Facebook | @skaigr on Instagram

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορονοϊός – εμβόλια: Πότε θα κάνουμε την τρίτη δόση

Εμβόλιο Johnson : Οδηγίες στους γιατρούς για τις παρενέργειες

«Συμφώνησε με Αλτάι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης»

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Πέτσας: Μόνο εμβολιασμένοι και νοσήσαντες απο το φθινόπωρο σε εστίαση και ψυχαγωγία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.