ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Pfizer: Πλάνα έξω από το εργοστάσιό – Μαζικά αναχωρούν τα φορτηγά με τα εμβόλια κορονοϊού

Πλάνα έξω από το εργοστάσιο της Pfizer στο Βέλγιο από όπου φεύγουν μαζικά συνοδεία τα φορτηγά-ψυγεία που θα μεταφέρουν τα εμβόλια κορονοϊού.
Pfizer: Πλάνα έξω από το εργοστάσιό – Μαζικά αναχωρούν τα φορτηγά με τα εμβόλια κορονοϊού

Δείτε πλάνα έξω από το εργοστάσιο της Pfizer στο Βέλγιο από όπου φεύγουν μαζικά συνοδεία περιπολικών τα φορτηγά – ψυγεία που θα μεταφέρουν τα εμβόλια -για την καταπολέμηση του κορονοϊού- σε κάθε γωνιά της Ευρώπης.

Το εργοστάσιο της Pfizer είναι μια τεράστια εγκατάσταση όπου παράγεται το εμβόλιο και τα μέτρα ασφαλείας είναι ισχυρά.

Τα φορτηγά – ψυγεία δεν φέρουν τα διακριτικά της εταιρείας ενώ οι οδηγοί δεν έχουν μαζί τους δελτίο αποστολής προκειμένου να παραμείνει άγνωστος ο προορισμός τους. Η κολοσσιαία επιχείρηση μεταφοράς συνεχίζεται.

Pfizer: Δείτε παρακάτω το σχετικό ρεπορτάζ του Mega

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελληνοτουρκικά: Διάλογο άνευ όρων και αποστρατιωτικοποίηση θέλει η Τουρκία! Νέα προκλητική ανακοίνωση

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Pfizer: Πλάνα έξω από το εργοστάσιό – Μαζικά αναχωρούν τα φορτηγά με τα εμβόλια κορονοϊού», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.