ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ποια Κυριακή του Ιουλίου θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Αρκετά κοντά είναι οι θερινές εκπτώσεις, με τα περισσότερα καταστήματα να σκέφτονται πλέον να παραμένουν ανοιχτά και τις Κυριακές. Όπως γίνεται γνωστό, ήδη το Smart Park έχει ανακοινώσει ότι θα μένει ανοιχτό και την Κυριακή, ενώ καταστήματα όπως τα Jumbo σε αρκετές περιοχές θα πράξουν το ίδιο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε νέα φάση μπαίνει η...
Ποια Κυριακή του Ιουλίου θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα

Αρκετά κοντά είναι οι θερινές εκπτώσεις, με τα περισσότερα καταστήματα να σκέφτονται πλέον να παραμένουν ανοιχτά και τις Κυριακές.

Όπως γίνεται γνωστό, ήδη το Smart Park έχει ανακοινώσει ότι θα μένει ανοιχτό και την Κυριακή, ενώ καταστήματα όπως τα Jumbo σε αρκετές περιοχές θα πράξουν το ίδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Σε νέα φάση μπαίνει η πανδημία!

Μέσα στον Ιούλιο, τα  καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή 19 Ιουλίου, ενώ από την άλλη ορισμένα σούπερ μάρκετ δεν μπαίνουν σε αυτή τη διαδικασία και δίνουν την αργία στους εργαζόμενους.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ποια Κυριακή του Ιουλίου θα είναι ανοιχτά τα καταστήματα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.